Mijn kleine haflinger vriendje...

Mijn kleine haflinger vriendje... | Geld inzamelen
 
 
Een afwijking of onschuldige spierafwijking, onderzoek vereist.

 Ik heb een meisjesdroom waar ik na vele jaren trainen, sparen en keihard werken werkelijkheid van ben gaan maken: het opleiden van een jong veulentje tot mijn eigen topsport paard. Een haflingerhengst in de Subtop, dat is mijn droom.

Alsof het zo moest zijn kreeg ik op mijn verjaardag dit jaar het verlossende telefoontje dat er een veulentje met de juiste voorvaderen, bouw en genen was geboren en dat ik hem kon komen bewonderen! Ik geloofde nooit in liefde op het eerste gezicht, maar dit prachtige sprookjespaard met een heel stoer én stout karaktertje hoorde vanaf het eerste moment bij mij. In de afgelopen maanden heb ik zó genoten van hoe hij groeit en zich ontwikkelt, hoe lief en aanhankelijk hij is en iedere keer als hij hinnikt wanneer hij mij hoort of ziet.

Helaas begonnen na een maand of 7 ook wat vage klachten en zwalkt hij met zijn achterbenen. Gelukkig lijkt hij geen pijn te hebben, maar verergeren de onderzoeken, osteopathie en massages de klachten alleen maar. Een basisdierenarts kan op het moment helaas geen diagnose meer stellen.

Zoals u begrijpt lijkt mijn droom op dit moment ineens weer heel ver weg, maar met uw hulp hoeft dit niet zo te zijn! Er is namelijk nog 1 optie: een kreupelheidsonderzoek in een gespecialiseerde kliniek De Lingehoeve.

Dit onderzoek zal duidelijkheid geven over de ernst van de situatie en of dat hij met de juiste behandeling kan opgroeien tot een toppaard waar ik natuurlijk nog altijd in geloof. Maar door alle onderzoeken ben ik niet meer in staat om de kosten op dit moment van dit onderzoek op te hoesten. Dit zal namelijk minimaal €1.000,- euro gaan kosten.
Dus voordat ik mijn droom echt opgeef wil ik nog 1 laatste poging wagen en hoop ik op uw steun.

Mocht uit dit onderzoek blijken dat hij toch niet geschikt is om mee te gaan trainen, dan zal hij volop gaan genieten in onze weide waar hij zal worden verzorgd en vertroeteld door kinderen die vanuit huis niet de mogelijkheden hebben voor eigen pony.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 420,00
Doel: € 1.000,00
42%

Deze actie is gesloten.