Mijn eerste salon

Mijn eerste salon | Geld inzamelen
 
 
Uitbreiding van mijn onderneming

Ongeveer twee jaar geleden heb ik besloten om van mijn grootste passie, mijn beroep te maken. Dankzij jullie heb ik ondertussen al bijna twee jaar mijn eigen onderneming: Braids by Nora! 

 
De afgelopen jaren heb ik mijn uiterste best gedaan om mijn plekje te vinden in de keiharde wereld van het ondernemen. Dit doe ik niet alleen om mijn dromen te volgen, maar ook mijn gezin te onderhouden. Zij die te allen tijde achter mij staan. Naast mijn passie voor haar, zijn zij de grootste drijfveren achter Braids by Nora. 

 
De afgelopen jaren heb ik zowel succes als tegenslag mogen ervaren, omdat ik positief ben ingesteld wil ik me alleen focussen op het succes. Het succes heeft ervoor gezorgd dat mijn huidige plekje veel te klein is geworden, om mijn klanten te ontvangen en verzorgen. Ik doe dit momenteel vanuit huis en vanwege mijn grote gezin is deze plek erg krap geworden.

 
Mijn klanten verdienen het om op een rustige plek ontvangen te worden. Een plek waar ik hun braids in alle rust, comfort, zorg en liefde kan geven die het verdient. 

 
Dit is de reden dat ik wil sparen voor een Mini braidsalon in de achtertuin. Op deze manier blijft het adres van Braids by Nora hetzelfde en heb ik toch mijn eigen eerste plekje. 

 
Zouden jullie mij willen helpen om mijn droom te verwezenlijken? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 520,00

Deze actie is gesloten.