Mijn eerste project in Nederland

Mijn eerste project in Nederland | Geld inzamelen
 
 
Help mijn droom waar te maken

Toen ik klein was…


… ging ik elke zomer op vakantie naar Nederland. Mijn oma woonde net hier en ze liet me alle leuke dingen zien wat voor haar nieuw waren. Julianadorp is mijn tweede huis geworden waar ik altijd naar toe wilde.

Mijn droom


Ik wilde altijd naar school gaan met mijn Nederlandse vriendjes maar elke keer moest ik weer terug naar Rusland. Diep in mijn hart heb ik al lang besloten dat mijn toekomst hier in Nederland ligt.

Nederlandse taal leren


Ik begon mijn eigen plannen te maken over hoe ik aan mijn droom kan komen. Eerst wilde ik hier gaan studeren, daarvoor heb ik staatsexamen Nederlands gedaan en me ingeschreven voor de hooge school in Alkmaar.

De keuze tussen studie en werken


Ik heb toch besloten om mijn passie te volgen om ondernemer te zijn. Ik heb veel tegenstand gehad uit mijn omgeving en niet iedereen begrijpt mijn keuze. Maar ik sta ervoor! Ik heb de manier gevonden om mijn droom te realiseren: ik heb business visum aangevraagd om in Nederland mijn eigen bedrijf te starten.

Waarom start ik deze actie?


Mijn eerste project was heel makkelijk te bedenken: ik wil aan mijn vrienden uit Rusland Nederland laten zien door de reizen voor hen te organiseren. Vooral voor jonge ondernemers. Ik wl dat het meer vriendschap en vertrouwen komt tussen mijn twee lievelingslanden. Voor dit project heb ik een kleine startkapitaal nodig. Ik kan nog niet lenen van de bank dus vraag ik je of je me wil helpen de eerste reis te organiseren en mijn droom waar te maken.

Dank je wel voor je steun!


Ik stel daar heel graag iets tegenover: 

Tot 100 euro krijg je een echte kaartje uit Moscou met een bizondere postzegel

Voor 100 euro en meer krijg je een souvenir uit Rusland

250 en meer: ik nodig je uit naar Hermitage in Amsterdam

500 en meer: we gaan lekker eten in het Russische restaurantje ergens in Nederland

1000 en meer: 50% korting voor een reis naar Rusland in 2020 die ik ga organiseren!

Groetjes, Yury! 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 175,00
Doel: € 4.000,00
4%

Deze actie is gesloten.