Mijn Droom !

Mijn Droom ! | Geld inzamelen
 
 

Mijn Droom !

Mijn naam is Timothy Brand en ik ben geboren op Curacao. Inmiddels ben ik 19 en heb ik sinds klein al een enorme passie voor vliegtuigen. Door middel van deze brief vraag ik om uw hulp om mijn doel te kunnen bereiken.

Om een beter beeld te schetsen vertel ik eerst een beetje over mezelf.

Ik ben opgegroeid op Curacao in een pleeggezin en heb dus nooit bij mijn biologische ouders gewoond. Dit pleeggezin had zelf al drie kinderen en hadden mijn zusjes ook al in huis. Ik ben toen samen met mijn broertje hierbij komen wonen. Samen waren wij een gezin van negen kinderen.

Zoals ik al zei heb ik altijd een passie voor vliegtuigen gehad en hoop ik piloot te worden. Dit is nog altijd mijn allergrootste droom.

Vanaf mijn 13e begon ik elke zaterdag naar de Jeugd Luchtvaart Brigade te gaan waar ik enorm veel over luchtvaart te weten ben gekomen. Zo groeide mijn interesse voor dit vak. Dit was terug te zien aan mijn examens waar ik als 2e beste geslaagd was.

Op mijn 15e vloog ik zelf mijn eerste Cesnna 172. Dit kreeg ik als cadeau van mijn oom en is nog steeds een van mijn mooiste momenten ooit. Om dit vaker te doen ben ik extra gaan werken en heb zo 12 vlieguren op mijn naam staan (waarvan elk zo’n 200 euro kost).

Op Curacao zijn verder weinig doorgroeimogelijkheden en was ik van plan te verhuizen naar Nederland om hier studeren aan een vliegschool. Jammer genoeg kwam ik erachter dat zij hier in 2017 mee zijn gestopt en mocht ik mij niet meer aanmelden. Dit was een enorme tegenslag voor mij en ik wist niet wat ik verder moest. 

Dankzij weken lang rond vragen en informatie zoeken bleek ik terecht te kunnen bij de studie MBO4 Aviation Operations Officer. Hier had ik het naar me zin maar als snel kwamen er vragen in mij op. Is dit wel echt wat ik wil?

 

Afgelopen school jaar was uiteindelijk geen succes. Naast dat dit niet was wat ik wilde voelde ik me ook boos en gefrustreerd. Ik heb afstand genomen van mijn pleegouders omdat ik mij tekort gedaan voelde. Ik had gehoopt dat zij mij konden helpen om naar de Waymen Aviation Flightschool (wat zo’n 60.000 euro kost) maar al snel bleek dat hier het geld niet voor was. Nu wist ik dat ik hier begrip voor moest hebben maar ik merkte dat mij dit niet lukte. Ik voelde me in de steek gelaten.

Na vele weken heb ik besloten toch weer contact op te nemen en heb ik weer goede band met mijn pleegouders. Ik ben hun dankbaar voor de kansen die zij mij konden bieden.

 

Mijn vraag aan U is, zou u mij willen helpen mijn droom te vervullen?

Ik heb er alles voor over en ben bereid hier alles voor te doen. Een klein bedrag kan mij al enorm vooruit helpen en ik zal u ongelofelijk dankbaar zijn !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 25,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.