Mijn droom om culturen te filmen blijft stuk lopen

Mijn droom om culturen te filmen blijft stuk lopen | Geld inzamelen
 
 
Mijn droom om filmmaker te worden blijft lastig

Mijn droom is om een filmmaker te worden, oude stammen en verschillende culturen te filmen. Helaas door omstandigheden kan ik mijn filmcamera nog steeds niet kopen en dat is pas stap 1. Stap 2 is sparen om de reizen mogelijk te maken. Stap 3 is om mooie culturen niet te laten sterven.

Vanuit mijn werk in Den Haag werden de reiskosten niet volledig vergoed toen ik nog in Hilversum woonde. Hierdoor heb ik deze maand weer facturen ontvangen van NS. Ik stond deze maand op het punt om de Panasonic GH5 te kopen, maar door onverziene kosten liep stap 1 weer in de soep, waardoor ik nog langer moet wachten om mijn projecten te verwezenlijken. 

Ik hoop dat de mensen die mijn crowdfunding actie steunen ook geloven dat je het alleen samen kunt doen. Het bedrag is symbolisch voor waar ik voor sta en niet bedoelt dat mensen zomaar even al mijn rekeningen gaan betalen.

Samen met jullie wil ik mijn droom om unieke documentaires gaan filmen in het buitenland uit laten komen.

40% van het bedrag wordt gestort op de rekening van Stichting Music Mode. Zij bieden een podium en plek aan jongeren die weinig geld hebben om muzieklessen te volgen, talentontwikkeling voor iemand die echt potentie hebt, ruimte en podium om hun talent te laten horen aan de wereld en hun dromen te laten verwezenlijken. Dit is een tussenstap om iets kleins te doen voor de jongeren hier in Nederland en indirect voor de straatkinderen in het buitenland.

*Hartelijk dank dat NS de factuur kon uitstellen tot 6 maanden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 35,00
Doel: € 200,00
17%

Deze actie is gesloten.