Mijn dochter wil graag zelfstandig kunnen zijn.

Mijn dochter wil graag zelfstandig kunnen zijn. | Geld inzamelen
 
 
Caitlyn heeft diabetes en een angststoornis en een hulphond zou haar zelfstandigheid geven

 

Ik ben 16 jaar oud en wil heel graag gewoon tiener zijn.
Sinds mijn negende heb ik diabetes type 1.
Ook heb ik nog coeliakie, ADD, Asperger en een angststoornis.
Mede door al deze aandoeningen samen zijn mijn glucosewaardes vaak van slag en kan ik in hele korte tijd van veel te hoog naar veel te laag gaan.
Deze veranderingen voel ik zelf niet en zit dan ook regelmatig veel te laag en sta dan op het punt flauw te vallen.
En hoge waardes zijn helaas dagelijks aanwezig, wat uiteindelijk gevolgen zou kunnen hebben voor mijn ogen, nieren en bloedvaten.Meestal zijn de hoge waardes veroorzaakt door stress en spanning.

Als meisje van 16 zou ik zo graag een zorgeloos leventje willen waarbij ik net als mijn leeftijdgenootjes vriendinnetjes heb en met hun of zelfstandig dingen kan ondenemen.
Maar door mijn angststoornis en Asperger ben ik aangewezen op een bekende om met mij mee te gaan naar buiten want alleen durf ik niet.
Contact maken met leeftijdgenootjes is voor mij heel moeilijk door gebeurtenissen op de basis school en mijn asperger, door alles wat ik heb meegemaakt op school is mijn angststoornis heel erg verergerd

Toen mijn moeder hoorde van een diabetes en PTSS hulphond wist ze dat dit mijn leven veel makkelijker zou maken.
We zijn terecht gekomen bij Kibo medical detection dogs die na een intake ons heel blij maakte door haar goed te keuren voor de opleiding.
De hond zal worden opgeleid tot PTSS hulphond.
Tegelijkertijd krijgt deze hond ook een groot deel van de training mee van diabetes hulphond, hij zal helemaal op maat voor mij opgeleid worden.
Een hulphond zal mij gaan steunen in het aangaan van de confrontatie met het leven buiten mijn beschermde thuisomgeving en het vertrouwen dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn waardes want die houd de hond ook voor me in de gaten.
De hond zal getraind worden om vroegtijdig te ruiken wanneer mijn spanning oploopt en me waarschuwen zodat ik nezelf kan terugtrekken of aangaan met de steun van de hond aan mijn zijde.
Ik zal dan voor het eerst een echt maatje aan mijn zijde hebben die in helemaal kan vertrouwen.

Het zal voor mij een wereld van verschil maken als ik zelfstandig het huis uit kan en mischien zelfs een boodschap doen.
Het vooruitzicht van een honden vriendje bij me die me helpt mijn waardes op orde te houden en me steunt als ik angstig ben geeft me hoop voor de toekomst.
En durf ik zelfs te dromen over regulier onderwijs en mijn toekomst.

Wel is er 1 probleem, de verzekeringen en gemeentes vergoeden een diabetes hulphond niet, en ons gezin moet dit dus zelf betalen.
De totalle kosten zijn 13000 euro.
Hiervan hebben we nog 4500,- euro te kort.
Zelf heb ik wat geld gespaard en mijn ouders hebben al een deel van de kosten bij elkaar kunnen krijgen.
Bij het financeren zoeken wij hulp door middel van vragen om donaties en is mogelijk ons mij te sponseren, dan zal u logo een jaar op het dekje van de hond kunnen.
Omdat de ruimte op het dekje beperkt is zal er maar 1 sponser op kunnen.
Wilt u Caitlyn steunen kunt u via deze site doneren en als u sponser wil worden kunt u mailen naar natasjasbeestjes@hotmail.nl en zal ik u de nodige informatie geven.

Ik hou een blog bij over mijn leven met een hulphond.

Wil je de blog volgen kun je een mailtje sturen en dan sturen we je een link.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 375,00
Doel: € 4.500,00
8%

Deze actie is gesloten.