Mijn baard! Mijn baard! Uw donatie voor mijn baard

Mijn baard! Mijn baard! Uw donatie voor mijn baard | Geld inzamelen
 
 
Baard voor kanker

Kanker is een slopende ziekte. Iedereen kent wel iemand die getroffen is. Jaarlijks verliezen veel mensen de strijd met deze verschrikkelijke ziekte. Gelukkig zijn er ook veel mensen die zich inzetten om te helpen waar dat kan. En ervoor te zorgen dat er meer onderzoek kan worden gedaan naar het ontstaan, de bestrijding en uiteindelijk de genezing van deze ziekte. Ik wil hieraan mijn steentje bijdragen.

Al jaren ben ik de trotse bezitter van een geweldige baard. Het heeft mij vele mooie momenten bezorgd. Fotoshoots, bijrollen in films, dat soort prachtige dingen. Ik besef me heel goed dat er mensen zijn die, doordat ze getroffen zijn door een vorm van kanker, niet eens de mogelijkheid hebben te genieten van de kleine dingen van het leven. Laat staat zulke dingen te beleven.

Uit solidariteit met alle mensen die om moeten gaan met de beperkingen die deze slopende ziekte, offer ik mijn geliefde baard op. Maar niet voor niks natuurlijk! Ik vraag jullie mij te sponsoren voor het afscheren van mijn baard. Dat hoeft geen grote bijdrage te zijn, elk gebaar is welkom. Op die manier doen we samen iets voor de bestrijding van kanker. Op 25 november zal ik mijn baard daadwerkelijk offeren en alle bijdrages die dan zijn gedaan doneer ik dan aan KWF Kankerbestrijding.

Doe mee! Zorg dat je bijdrage uiterlijk op 25 november is overgemaakt. Alvast bedankt voor je sponsorschap!

Update: Ik heb Barbershop Du Nord in Tilburg bereid gevonden om mij te voorzien van een uitermate deskundige scheerbeurt. Zaterdag ochtend om 9.00u zal de baard eraf gehaald worden. En zal de totale opbrengst geschonken worden aan KWF Kankerbestrijding.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
46 donaties
€ 517,00
Doel: € 300,00
172%

Deze actie is gesloten.