Mexico need you

Mexico need you | Geld inzamelen
 
 
Help Mexico! Met spoed hulp nodig voor mexico

Hoi lieve mensen,

Mijn vriendin woont in Mexico gelukkig gaat alles goed met haar en de familie en vrienden maar ze hebben zoveel mogelijk hulp nodig.

Organizacion Diplomatica Internacional en dereches Humanos is een organisatie die zich bezig houdt met de mensenrechten, zij proberen op nationaal maar ook op internationaal vlak mensen te helpen, mijn vriendin werkt bij deze organisatie en ze zegt dat het rode kruis in Mexico heel veel geld niet uitgeeft en ook weigeren ze mensen te opereren. In Mexico is bijna alles en iedereen corrupt en niet te vertrouwen zelfs het rode kruis niet! (uit betrouwbare bron) daarom probeer ik op deze manier me steentje bij te dragen aan deze tragische gebeurtenis. Al het geld wat hier gedoneerd word komt in goede handen terecht want ik ga het rechtstreeks doorsturen naar mijn vriendin via western union.  

Ze heeft bij de vorige aardbeving van 2 weken geleden ook zoveel mogelijk gedaan wat ze kon en heeft al honderden mensen geholpen nu met deze nieuwe aardbeving is het einde nog lang niet in zicht. 

Alle beetjes helpen! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 25,00
Doel: € 7.500,00
0%

Deze actie is gesloten.