Meneertje Jansen wil een eigen boek

Meneertje Jansen wil een eigen boek | Geld inzamelen
 
 
Meneertje wil een eigen boek

Beste allemaal,

 

Meneertje schrijft al een jaar over zijn dagelijkse avonturen en regelmatig vragen mensen om een boek van Meneertje Jansen.  

Dat wil ik heel graag maar een boek laten drukken kost heel veel geld.

Ik heb een offerte gekregen en daarbij zou een boek €12,95 gaan kosten inclusief verzendkosten. Het boek zal 220 pagina's bevatten waarvan er 20 in kleur zullen zijn. Dus elk verhaaltje is geen fotoverhaal maar er worden wel een aantal foto's toegevoegd.

Op zich is dat niet duur maar deze prijs is wel bij een hele grote oplage. Daarom hoop ik geld bij elkaar te verzamelen zodat er een boek kan komen. Het is niet de bedoeling om geld te verdienen aan het boek want ik heb een leuke baan. Dus stel ik het volgende voor: iedereen die €12,95 stort krijgt (als ik inderdaad voldoende geld ophaal) het boek zonder verdere kosten thuis gezonden.

Ik heb natuurlijk ook na gedacht wat er moet gebeuren als ik het bedrag niet bij elkaar krijg. Jullie snappen dat ik dan geen boek kan laten drukken. Mocht het nu helemaal niet lukken dan gaat het ingezamelde geld naar een goed doel gerelateerd aan dieren, een dierenopvang of asiel. Het geld verdwijnt dus niet in mijn eigen zak. Omdat het om een groot bedrag gaat wil ik het proberen te verzamelen tot en met 31 januari 2018. 

Hopelijk lukt het, met behulp van jullie, om een boek te laten drukken. Mocht jij ook een Meneertje willen en durf jij het aan om mij te helpen, stort dan minimaal €12,95 en laat je naam duidelijk achter zodat ik een boekwerkje kan aanleggen van de liefhebbers voor een Meneertje in boekvorm.

Op naar een eerste druk van Meneertjes Avonturen of anders een royale gift voor een goed dierendoel.

#durftevragenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

27 donaties
€ 528,00
Doel: € 3.500,00
15%

Deze actie is gesloten.