meer vrijheid voor een jonge meid

meer vrijheid voor een jonge meid | Geld inzamelen
 
 
Meer bewegingsvrijheid. Leven met pijn

Minder pijn, betere toekomst.  Leven met pijn

Vriezenveen (Overijssel)

 

Meer bewegingsvrijheid. Leven met pijn

Mijn vriendin Maryl is nog maar 25 lentes jong, ze heeft haar kappersopleiding behaald. In het kappersvak ligt haar ziel en zaligheid. Maryl heeft vanaf haar geboorte lichamelijk klachten opgelopen en ondervindt hiervan nog dagelijks hinder. Door deze klachten is ze afgekeurd en kan ze haar geliefde vak niet meer uitoefenen.Terwijl deze meid na alles nog steeds positief in het leven staat en elke dag toch weer een lach op haar gezicht heeft.

Van jongs af aan worstelt ze al met veel lichamelijke problemen waardoor zij 24 uur per dag moet leven met pijn. Dit zorgt er daarop weer voor dat ze altijd rekening moet houden met wat ze doet en hoe ze haar dag inplant. Ze heeft als baby geen spreidbroekje gehad, zodoende zijn haar onderste tussenwervels versleten en heeft ze heup problemen gekregen.In de periode van 2012 tot 2014 heeft ze drie heupoperaties gehad. Met de hierbij horende revalidatie om de pijn te kunnen verminderen en om de spieren weer sterker te maken

Eind november van dit jaar (2016) zijn we bij haar specialist in Arnhem geweest om te kijken of er nog andere mogelijkheden voor Maryl zijn.Aangezien Maryl te jong is voor protheses wordt er gekeken of ze geholpen kan worden middels het verwijderen van een pees. Half december hebben we te horen gekregen dat ze toch weer geopereerd moet worden en ze dan tijdens de operatie gaan kijken of het zin heeft om de pees los te maken,of te verwijderen( (dat blijft dus nog onzeker) Helaas blijven er op dit moment dus weinig tot geen verdere opties over voor haar! En zal ze met de pijn moeten blijven leven.

Om Maryl toch enigszins haar dagelijks leven te kunnen laten leiden, ben ik deze actie gestart. Wanneer Maryl een vervangende (tweedehands) auto kan kopen doormiddel van de donaties op deze site met een hogere instap, kan ze zich beter, met minder pijn, verplaatsen. Kleine stukjes lopen is al een hele opgave voor deze jonge meid. Door een auto zal ze heel wat bewegingsvrijheid terug krijgen! Ik hoop dat we met z’n allen geld kunnen doneren om een auto met een hogere instap te kunnen financieren. Op deze manier geven wij allemaal een klein beetje, maar krijgt Maryl er veel voor terug!!!

Graag wil ik Maryl wat terug geven na zoveel onderzoeken en operaties.

het zou super zijn als u al een kleine bijdrage zou willen en kunnen leveren en deze actie zou willen delen waardoor we meer bereik krijgen tot de mensen.


Elke euro wordt met liefde en dankbaarheid gebruikt voor mijn wens: “Mijn vriendin na alle obstakels in haar leven een (tweedehands) auto financieren zodat ze meer bewegingsvrijheid terug krijgt.”

Delen wordt gewaardeerd!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 70,00
Doel: € 1.500,00
4%

Deze actie is gesloten.