Meer korting voor de hardwerkende zzp ers.

Meer korting voor de hardwerkende zzp ers. | Geld inzamelen
 
 
Ik help de zzp er aan betere kortingen voor hun materialen.

Er zijn heel veel mensen die hun baan hebben verloren en noodgedwongen zijn gestart als zzp-er.

Ze zijn afhankelijk van goede kortingen bij leveranciers om op te kunnen boksen tegen grote bedrijven.

Zelf ben ik vorig jaar ook mijn baan verloren en na vele sollicitaties heb ik besloten deze zzp-ers te helpen aan goede kortingen en heb sind kort het bedrijf link4zzp opgericht.

Zelf heb ik 26 jaar ervaring opgebouwd bij de Elektrotechnische Groothandel en heb hier door mijn leidinggevende functies inzicht in de kortingstructuur gekregen.

Inmiddels heb ik met een aantal groothandels goede kortingafspraken kunnen maken welke ik een op een wil doorgeven aan de zzp-ers.

Deze kant is dus al goed ingedekt maar hoe bereik ik deze zzp-ers.

Om mijn doelgroep de zzp-er goed te kunnen bereiken ben ik afhankelijk van media en vakbladen waar ik wil adverteren, dit kost echter heel veel geld.Voor een kleine advertentie ben je zo al €1000,00 kwijt.

De doelgroep telefonisch benaderen kost heel veel tijd als je alleen werkt en belbureaus rekenen ongeveer € 8,00 per gesprek en met een minimum van 500 te bellen adressen.

Deze adressen moet je eerst nog elders kopen en je bent afhankelijk van de betrouwbaarheid van de verkregen informatie. dus kost al gauw €5500,00

Steun deze actie en help daarmee de vele zzp-ers aan goede kortingen en hiermee mijn droom te kunnen realiseren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.