Medische zorg voor Doortje

Medische zorg voor Doortje | Geld inzamelen
 
 
Doortje van vier maanden kwam gister op ons pad. Ze blijkt een medisch probleem te hebben.

Doortje kwam gister op ons pad. Ze is vier maanden en blijkt een medisch probleemte hebben. Wat er precies aan de hand is weten we nog niet. Op dit moment kan ze niet op een normale manier plassen en is er een extra uitgang waar urine uit sijpelt. Of dit door door trauma komt of aangeboren is weten we niet. De onderzoeken die gedaan moeten worden om er achter te komen wat er met haar aan de hand is kosten veel geld. 

Doortje is onder behandeling bij diergeneeskundig centrum Hopmans in Roden. Vandaag is er een echo gemaakt en bloedonderzoek gedaan. Morgen staat er een echoscopie voor Doortje op het programma, afhankelijk van deze uitslag zullen we weten of er een operatie kan volgen.

De vooronderzoeken komen in totaal op ruim 800 euro. We weten dat het veel geld is maar zeg nou zelf, een pupje dat al waarschijnlijk vieren maanden voor haar leven vecht gun je de kans op een gelukkig leven toch?

Stichting Dierencentrum Friesland
27-07-2018

* Update Doortje *
Helaas vandaag vreselijk verdrietig nieuws. Na meerdere onderzoeken werd duidelijk dat Doortje een aangeboren afwijking had welke niet te herstellen was.

Zo doorgaan zou een lijdensweg worden en dappere Doortje zou een pijnlijke dood sterven. We konden dan ook geen andere keuze maken dan haar te laten gaan. Vreselijk verdrietig maar voor Doortje de enige juiste keuze. Ze is rustig ingeslapen in ons midden.


Onze dank gaat uit naar Diergeneeskundig Centrum Hopmans die haar zo kundig en liefdevol opgenomen en onderzocht hebben.                    Toen uiteindelijk bleek dat er geen oplossing was voor het medische probleem van Doortje hebben ze maar een deel van de kosten in rekening gebracht. 

Hierdoor is er geld over van de actie Medische zorg voor Doortje. Omdat wij vaker hondjes met een complex medisch probleem zoals Doortje op ons pad krijgen hebben wij een idee.
Graag zouden we het overgebleven bedrag hiervoor reserveren als een soort spaarpot voor dit soort gevallen. We willen jullie vragen om mee te denken over de naam van dit spaarpotje.
Mocht je toch liever je donatie terug ontvangen stuur ons dan een e-mail.


59 donaties
€ 680,00
Doel: € 800,00
85%

Deze actie is gesloten.