Medische misstand neus website

Medische misstand neus website | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

Er is mij iets vreselijks overkomen waardoor mijn leven voorgoed veranderd is en waardoor ik lijd met elke ademhaling. Het gebeurde 4 jaar geleden. Al die tijd ben ik bezig met heroperaties, het volhouden om zo te leven en mijn website waarop ik anderen informeer over de neusoperatie waardoor ik de aandoening gekregen heb. 
Zodat anderen niet hetzelfde krijgen als ik; extreme duizeligheid met ademen door de neus, waar je bijna niet vanaf komt. 

Dit klinkt absurd en vreselijk, en dat is het ook, zeker als je weet hoe gekomen is….namelijk na een eenvoudige medische neus behandeling bij de KNO arts….in een gewoon regionaal ziekenhuis. 
Hierdoor ben ik gigantisch duizelig met elke ademhaling door mijn neus en heb het gevoel alsof ik NIET adem.  Als ik de trap oploop moet ik mijn adem inhouden. Het is een vreselijk rotgevoel, in mijn neus, en ik ben duizelig, moe, en ellendig ervan. Verder ben ik kerngezond, en de enige reden waardoor ik me zo slecht voel is die veel te wijde neus, die ik noodgedwongen afplak met tape om me beter te voelen. 
De iatrogene aandoening die ik gekregen heb heet Empty Nose Syndrome. 

De neus is veel te wijd, na een behandeling die een lichte verstopping op moest heffen. Ik zou 2 jaar moeten wachten op een hersteloperatie. Dat kon ik niet volhouden en ik heb geld geleend om dure herstel neus operaties in het buitenland te ondergaan. Ik heb 3 operaties gehad. De laatste operatie, daarbij is een stuk van mijn rib in mijn neus gezet. Nog steeds plak ik mijn linkerneusgat 24 uur per dag af met tape, om me niet zo duizelig en ellendig te voelen.

Ik ben, nadat ik de diagnose Empty Nose Syndrome/ Wide Nasal Cavity syndrome kreeg, me erin gaan verdiepen. In de ziekte en hoe deze kan ontstaan. En waarom celon word uitgevoerd, terwijl het zoveel risico’s met zich meebrengt. Hoe kan het nou zo zijn dat die risico’s niet worden vermeld, door de artsen? Waarom voeren ziekenhuizen deze gevaarlijke en onnodige behandelingen uit, en stellen patiënten gewetenloos bloot aan ernstige gevaren, waardoor hun neus voorgoed verwoest kan worden? De behandeling word tientallen keren per dag uitgevoerd in Nederland. 

Klachten die ontstaan worden gewoon ontkent, patiënten die pijn lijden met elke ademhaling of enorm duizelig zijn, worden weggestuurd. Dit KAN en MAG niet in Nederland, en natuurlijk nergens ter wereld. Ik wilde andere mensen behoeden voor wat mij overkomen is en ze de eerlijke kans te geven (die ik niet heb gehad) om de beslissing voor een neusoperatie te maken:

www.neusschelpverkleining.nl

Dit is uitgegroeid tot de meest complete en bekeken website over neusschelpverkleiningen, neusoperaties en de risico’s ervan. Artsen doen of het heel veilig is en niets voorstelt, maar het tegendeel is het geval. Mijn website is een informatieve website over de neus, neusoperaties en de levensverwoestende klachten die je kunt krijgen, na een eenvoudige ingreep als celon of neusschelpverkleining.


Inmiddels ken ik tientallen medepatiënten; allemaal lopen we tegen een muur op. Zorgverzekeraars betalen dure hersteloperaties die de klachten kunnen verlichten en ons leven zoveel beter kunnen maken niet. Er zijn heel weinig artsen die hersteloperaties uitvoeren, terwijl de ziekte ENS een enorme lijdensdruk met zich meebrengt. Je lichaam is helemaal gezond, maar vanwege een mechanisch defect aan je neus voel je je als een krant. Je ziet niets aan mij, aan de buitenkant, maar ik voel me constant slecht, duizelig, ellendig en moe, door die neus. 

Mijn enige hoop is nog een 4e hersteloperatie, het winnen van de schadezaak en wat mij motiveert om in leven te blijven is het redden en helpen van andere mensen. Door mijn website, en medeslachtoffers te steunen en informeren over herstelmogelijkheden.

Ik heb het beste gedaan wat ik kon, met het slechtste wat mij overkomen is. Zo hoeven andere mensen tenminste niet nodeloos alles kwijt te raken wat ze lief is. Hun energie, hun vitaliteit, hun levenslust, weg, verwoest, door een medische behandeling.

Als medisch schadeslachtoffer moet je zelf een advocaat in de arm nemen om verhaal te halen. Het lijkt allemaal alsof je heel goed beschermd bent in Nederland, en alles heel goed geregeld is. 
Maar dit is helemaal niet zo; ik werd door het ziekenhuis en de arts die de behandeling heeft uitgevoerd gewoon weggestuurd en moest het zelf maar uitzoeken.

Het kost ongelofelijk veel geld, en als je niet kunt werken vanwege de klachten, hoe kun je dan nog verder met je schadezaak?  Nu moet ik een medisch rapport op laten stellen van 5000 euro. 

Ik ben helemaal niet van het bedelen, maar met uw bijdrage kan ik doorgaan met mijn schadezaak, en mijn werk om andere mensen te redden van deze aandoening. Maar hiervoor moet ik wel nog een 4e keer geopereerd worden; deze laatste operatie daardoor zal ik me zoveel beter voelen, wat mijn levenskwaliteit enorm kan verbeteren. Deze moet ik zelf betalen en hiervoor heb ik geen financiële middelen meer. Daarom ben ik deze doneeractie gestart.

Met uw bijdrage helpt u niet alleen mij maar ook vele andere mensen; als ik mij beter voel kan ik nog meer doen om de zaak onder de aandacht te brengen van de media, door te gaan met instanties benaderen, etc. Voorkomen is beter dan genezen, en ik hoop hiermee door te kunnen gaan. Elke bijdrage is ontzettend welkom. 

PS een medepatiënt is ook een doneeractie gestart voor zijn neusschelp schade:
https://www.doneeractie.nl/help-mij-uit-deze-levenslange-hel/-45087

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

7 donaties
€ 250,00
Doel: € 25.000,00
1%