In juni 2016 begon de ellende, ik begon uit het niets over te geven, die gebeurde in het begin zo nu en dan, wat al snel overging naar dagelijks overgeven, en uiteindelijk bij alles wat ik at en dronk moest ik naar het toilet rennen om over te geven. Dit heb ik een paar weken aangekeken in de hoop dat het wel overging. Helaas ging het niet over en werd het alleen maar erger. Eenmaal bij de huisarts kreeg ik nadat ik mijn verhaal gedaan had medicijnen tegen misselijkheid. Dokter zei: neem deze tabletten maar voor dat je gaat eten, dan stopt het wel. Helaas , dit hielp niks. Op een gegeven moment als ik uberhaupt al wat at, had ik enorme pijn , boven in mijn maag , net onder de slokdarm. Door al het overgeven , viel ik af, en had ik nergens geen puf meer voor en zag mijn zoontje van toen 2 jaar mij als een mama die alleen maar ziek was. Ik ben weer terug gegaan naar de huisarts, die me uit eindelijk een verwijzing gaf voor een maag-darm-lever arts want na 4 maanden overgeven en contstant pijn zag hij ook wel in dat er iets niet klopte.
Eindelijk werd ik serieus genomen en werd er onderzocht wat er aan de hand met me was. Er werd iniedergeval meteen gestart met maagbeschermers, die ik zelf moest betalen omdat ik geen chronische gebruiker ben. Onderzoek naar onderzoek volgde. Maagonderzoek, echo, bloed onderzoeken enz maar ze konden geen oorzaak vinden. Inmiddels was het eind 2016, tijd om de zorgverzekering aan te passen, ik dacht laat ik maar een goeie aanvullende verzekering nemen voor 2017 omdat ik weet dat ik veel in het ziekenhuis zal zijn. Helaas werd de aanvullende verzekering afgewezen, omdat ik nog een zorgkosten factuur had openstaan van 2016 wat inhoud dat je niet mag overstappen van verzekering, en je geen aanvullende verzekering mag afsluiten. In februari 2017 dachten ze eindelijk de oorzaak gevonden te hebben , dit nadat ik op de eerste hulp in elkaar gezakt ben van de pijn en ik eindelijk werd opgenomen. In die week heb ik 2 maagonderzoeken, 2x ct scan, meerdere bloedonderzoeken en een echo gehad. ( dit was in mijn eigen ziekenhuis) mdl-arts dacht te weten wat er aan de hand was, ik zou een darmhernia hebben , dus ik moest geopereerd worden. Maar niet in mijn eigen ziekenhuis , maar bij het slotervaart ziekenhuis in Amsterdam ( inmiddels failliet) 17 maart 2017 was het zover, mijn buik werd opengehaald , mijn darmen werden bekeken maar helaas konden ze niks vinden en langzaam werd ik gek, de mdl arts vond het maar raar, en dacht dat het misschien tussen mijn oren zat. Toen heeft de mdl arts vam het ziekenhuis in amsterdam het overgenomen, opnieuw volgde er een heel proces van ziekenhuisbezoeken, maagonderzoek en bloedonderzoeken. Tijdens het maagonderzoek , kwam slotervaart er achter dat ik een maagzweertje had zitten precies op de verbinding van mijn slokdarm en maag, dat veroorzaakte de pijn en het overgeven. De uitslagem van deze onderzoeken werden overgedragen aan mijn mdl arts in mijn eigen ziekenhuis en die moest een behandelplan opstellen voor de genezing van het maagzweertje. Ik zou een kuurtje van 3 maanden krijgen, sucrulfaat heet het, dat legt een soort beschermlaagje over de maag heen. Mdl arts schreef hem 1x per dag voor het slapen gaan voor maar na die paar maanden bleef ik klachten houden en opnieuw kreeg ik een maagonderzoek. Maagzweer was groter geworden. Wat bleek nou, mijn mdl arrts had de verkeerde dosering voorgeschreven. Na deze fout ben ik volledig overgestapt naar het slotervaart ziekenhuis. Daar kreeg ik de juiste dosering, namelijk 4x per dag voor de maaltijd en voor het slapen gaan. Gelukkig werd de pijn wat minder en het overgeven werd minder heftig. Maar het bleef nog wel aanwezig.
Eind 2017 kreeg ik weer een maagonderzoek.. de maagzweer zat er nog steeds , en omdat ze niet wilde dat ik nog verder zou verzwakken ( van de 70 kilo woog ik er nu nog 54I nmiddels was ik ook onder behandeling van een dieetist omdat ik na1.5 jaar lang overgeven behoorlijk ws afgevallen. Ik kreeg dieetvoeding, maar ook dat werd niet vergoed. ) gingen ze me opereren begin 2018. En weer had ik zorgkosten openstaan waardoor aanvullend verzekering niet aangevraagd kon worden. Januari 2018 ben ik geopereerd en is de maagzweer operatief verwijderd. Toen begon er eem traject met veel aansterken, weer opnieuw leren eten en aankomen. Eindelijk kon ik er zijn voor mijn zoontje, die al die tijd een " zieke mama heeft gezien.
Op de dag van vandaag ben ik nog steeds niet helemaal fit, maar ben gelukkig weer ongeveer 10 kilo aangekomen.
Ik hoop dat jullie mij willen helpen, om mijn zorgkosten te betalen, en ik zou zo graag mijn zoontje een mooie onvergetelijke ervaring willen geven , omdat in zijn hoofd nog steeds rondspookt dat mama altijd ziek is.