Medicinale cannabis bezorging

Medicinale cannabis bezorging | Geld inzamelen
 
 
patiënten voorzien van hoge kwaliteit medicinale cannabis

Beste donateur,


Graag vragen wij uw aandacht, voor een zeer ernstig probleem wat zich al sinds jaar en dag afspeelt achter de schermen van het gedoogbeleid ten aanzien van cannabis. beter bekend als wiet (nederwiet).

Wij zijn een jonge organisatie die het mogelijk maken om patiënten te voorzien van hoge kwaliteit medicinale cannabis. dit doen wij doormiddel van het via de post distribueren, zodat de patiënt de navolgende dag zijn wiet product in huis heeft. echter duurt dit soms veel te lang waardoor patiënten vaak onnodig pijn leiden. wij willen hier verandering in brengen door te investeren in personeel en de uitbreiding van ons (wagen/bromfiets park) zodat de klant binnen een uur zijn product in huis heeft.

Cannabis zoals u weet is voor vele ziektebeelden een verlichting u moet hierbij denken aan Kanker,Parkinsons,Epilepsie aanvallen. kortom uiteenlopende toepassingen tot het kalmeren van lichaam en geest.

veelal wordt medicinale cannabis niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar waardoor het voor velen onbereikbaar is dit is in onze optiek onacceptabel.

 

wij hopen dat u gul zult geven zodat wij onze klanten de verlichting kunnen doen toekomen.

Bij voorbaat dank,

De WietbezorgerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.