Medical detection dog

Medical detection dog | Geld inzamelen
 
 
Terug de buitenwereld in met een Medical detection dog

Vorige week ben ik bij een goede vriendin thuis een hapje gaan eten. Dat doen we wel vaker en normaal gaan we even naar de friettent om een frietje te halen. Deze keer echter was het al zo erg dat ze thuisbezorgd wilde doen omdat ze niet meer naar buiten wilde. Ongeveer twee jaar geleden is ze werkloos thuis komen zitten. Ze heeft een auto ongeluk gehad waardoor ze letsel heeft en niet goed meer kan lopen. Aan dat zelfde ongeluk heeft ze PTSS over gehouden. 

Een jaar geleden zijn we nog samen een dagje naar scheveningen gegaan. Ik heb gereden omdat ze zelf eigenlijk geen auto meer rijd. Tijdens het auto rijden kreeg ze naast mij een paniek aanval en barste in huilen uit. Ondertussen heeft ze veel psychologen bezoeken gehad maar helaas kan er zowel aan haar letsel als aan de PTSS weinig meer gedaan worden. 

Ze is toen zelf verder gaan zoeken naar een manier om haar leven toch weer wat beter te maken en vond de mogelijkheid voor een medical detection dog. Ik vond het echt een geweldig idee. Iedereen kent toch nog wel de reclame van de hulp hond die de was in de wasmachine gooit? Ik ging regelmatig met haar naar breda om gezellig een drankje te doen en nu komt ze haar huis niet meer uit. Ik kon me al helemaal voorstellen hoe we weer samen een dagje weg zouden kunnen als er een hulphond met haar mee zou kunnen. 

Helaas bleek dat ze op geen enkele manier vergoeding kan krijgen voor een medical detection dog. Toch blijft ze moed houden! ze verzameld stukje bij beetje het geld om dit toch te kunnen gaan doen. Ze hangt momenteel ook in verschillende supermarkten bij het statiegeld als goed doel. Helaas schiet het alleen niet echt op. Ze heeft 25.000 euro nodig en zit nu pas op 70 na bijna een jaar inzamelen. 

Vandaar dat ik haar nu probeer te helpen. Ze heeft helaas geen familie of partner die haar hier in kan ondersteunen dus probeer ik het. Mocht u iets kunnen missen. Het zou voor haar echt letterlijk de wereld betekenen. 

Mocht ze het volledige bedrag niet halen. Word het geld gedoneerd aan KIBO. voor andere mensen die baat hebben bij een hulphond. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 16,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.