Mediatheek bouwen in Gambia

Mediatheek bouwen in Gambia | Geld inzamelen
 
 
Leerlingen Wolfert tweetalig bouwen mediatheek in Gambia voor basisschool

Wij, leerlingen van het Wolfert van Borselen Tweetalig, organiseren een maatschappelijk stage naar Gambia. Ons plan is om met 19 man een mediatheek te gaan bouwen zodat de locale kinderen een plek hebben om te studeren en tot rust te komen. Ook gaan wij ervoor zorgen dat er genoeg meubilair en leermiddelen zijn zodat de kinderen een goed educatie kunnen krijgen. Hiervoor hebben wij wel sponsors nodig om de materiaalkosten te kunnen financieren.
De werkzaamheden vinden plaats op de Arabische school in Tanjeh, een klein vissersdorp op 30 autominuten van de hoofdstad Banjul.
We verblijven in het Guesthouse Kairoh Garden.
In 2005 is met de hulp van een particuliere donateur
een schoolgebouw gerealiseerd. 
Het schoolmanagement heeft zich ten doel gesteld om binnen 5 jaar de
renovatie uit te voeren. Daarom hebben wij uw hulp nodig om deze geweldigen doelen financieel te kunnen realizeren. Dit jaar heeft wolfert tweetalig met de eigenaren van Kairoh Garden besloten om een mediatheek te bouwen voor de kinderen in het dorp. Weer samen met een grote groep leerlingen van Wolfert Tweetalig en studenten van het dorp Tanjeh gaan we een mediatheek bouwen. Er staat nog niets dus we moeten hard gaan werken. Wij gaan metselen en inrichten. Om alles te kunnen bouwen hebben we matarialen nodig. Voor die materialen hebben we geld nodig. Die materialen kopen wij van ondernemers in Gambia. Om zo ook ondernemers daar te ondersteunen met hun eigen bedrijf. Als wij de materialen hebben gaan we bouwen. Hoe meer geld we inzamelen, hoe beter wij de mediatheek kunnen bouwen. Wellicht met computers en nog meer boeken. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig! Help ons de kinderen in Gambia te helpen met betere educatiemogenlijkheden !!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 1.868,00
Doel: € 15.000,00
12%

Deze actie is gesloten.