Medewerkersreis Hanze, trainingslokaal Tanzania

Medewerkersreis Hanze, trainingslokaal Tanzania | Geld inzamelen
 
 

Op 19 oktober reis ik samen met ongeveer 20 collega’s van Hanze voor twee weken naar Mbeya, een stad in het zuiden van Tanzania. In Mbeya gaan we kennis uitwisselen met de lokale collega’s die werkzaam zijn aan de MUST (Mbeya University of Science and Technology). Daarnaast gaan we aan de slag met het bouwen van een trainingroom voor bij de praktijkboerderij en het energiecentrum. Deze trainingroom zal gebruikt worden om theorie en praktijk aan elkaar te linken. Hiervoor wordt een lokale aannemer ingehuurd. Wij als Hanze medewerkers zullen assisteren met kleine klussen.  
 
Voor het aanschaffen van de materialen in Tanzania is financiële hulp nodig. Momenteel hebben de studenten les in de theorielokalen aan de andere kant van de campus en is het niet mogelijk om tijdens een les de theorieën uit de praktijk te laten zien. Door middel van een trainingroom is het mogelijk om de lessen inhoudelijk kwalitatief te verbeteren.  
 
Vandaar deze oproep:
Om dit project tot een succes te maken zijn we een fundraising gestart. Dit geld wordt besteed aan bouwmaterialen voor- en de inrichting van de trainingroom. Deze donatie levert veel moois op. Bijvoorbeeld: 
• De wetenschap dat je een project steunt waar het geld goed besteed wordt; 
• Je steunt de opleidingen in Mbeya op een duurzame manier voor een langere termijn. 

De reis naar Tanzania betalen wij als medewerkers zelf. De opbrengst zal dus alleen gebruikt worden voor de aanschaf van de materialen.

Mocht je willen doneren dan stel ik dat ontzettend op prijs! 

Groetjes, SylviaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 590,00
Doel: € 1.000,00
59% / 8 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.