May the Fund be with you

May the Fund be with you | Geld inzamelen
 
 
League of Nerds zamelen een goodiepack in voor Star Wars Nerd Robbie.

Robbie

De 7-jarige Robbie is een nerd. Een nerd met kanker. En om beter te worden, moet Robbie twee jaar chemotherapie ondergaan.

Meestal stapt hij dan het ziekenhuis binnen in een Star Wars pak. Dat is niet alleen heel slim, maar ook nog eens heel stoer.

Robbie's verhaal stond op 26 januari op de Facebook pagina van het Erasmus MC: https://www.facebook.com/erasmusmc/posts/10156178594274662

Goodiepack

Binnen onze groep, de League of Nerds, is het idee ontstaan om samen, binnen onze groep, wat geld in te zamelen om hiermee een leuke, vrolijke Star Wars goodiepack samen te stellen en naar Robbie te sturen, als extra steuntje in de rug bij de zware chemo's die hij moet ondergaan. 

Robbie is, volgens het blog van zijn ouders (https://www.robbieblog.nl/), fan van Boba Fett dus een Boba Fett T-shirt moet sowieso erbij 😊

Praktisch 

In overleg met Michael hebben we gekozen voor een crowdfunding via doneeractie.nl. Dit platform rekent niet alleen beperkte commissie en transactiekosten, maar het is ook het meest praktische voor onze nerds uit bv. België die wel willen doneren maar geen iDeal bezitten (doneeractie.nl kent verschillende betaalvormen).

De goodiepack wordt samengesteld bij de winkel van mede League of Nerds lid Sylva. Haar winkel heeft sowieso al een Boba Fett T-shirt in zijn maat, zo liet ze weten.

De inzamelingsactie begint op 27 januari en eindigt twee weken later, op 10 februari. Zodra het eindbedrag bekend is, communiceer ik dit uiteraard in de daarvoor aangemaakte post en neemt iemand uit onze groep contact op met de ouders van Robbie om zeker te zijn dat we niet perongeluk iets in de goodiepack stoppen wat hij al heeft Robbie.

Robbie heeft twee oudere broers en die willen wij uiteraard ook niet vergeten in de goodiepack. 

De inzamelingsactie houden wij beperkt tot onze eigen League of Nerds groep zodat wij hem kunnen verrassen met een toffe, vrolijk versierde goodiepack namens een groep nerds die Star Wars net zo tof vinden als Robbie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 395,00
Doel: € 150,00
263%

Deze actie is gesloten.