Max naar het zonnetje

Max naar het zonnetje | Geld inzamelen
 
 
Help mee om onze pakketbezorger Max naar het zonnetje te brengen!

Onze pakketbezorger Max Tanlo Fransisco is volop in de media gekomen door een spontane buurtactie. Als buurtbewoners van het SonsbeekKwartier zijn wij zo blij met Max dat wij vinden dat hij wel wat extra's verdient. Zijn werkgever geeft hem een gezinsuitje. Natuurlijk leuk dat Post NL Max op deze wijze waardeert voor zijn goede prestaties en enorm hoge klanttevredenheid, maar wij vinden deze bonus wat mager.

Max levert inmiddels als negen jaar met een grote glimlach al onze pakketjes. Max kent ons en wij kennen Max. Hij doet iedere dag weer zijn uiterste best om de pakketjes op tijd op het juiste adres te krijgen en rijdt hier desnoods nog even voor terug.

Max is circa 20 jaar geleden als vluchteling uit Angola naar Nederland gekomen en heeft hier inmiddels een bestaan opgebouwd met vrouw en kinderen. Max zou graag nog eens terug gaan naar Angola. Zou toch super zijn als we hem daarmee zouden kunnen helpen. En als Max besluit om de reis toch ergens anders heen te laat gaan is dat natuurlijk ook prima.

Wij starten daarom een doneeractie voor Max. De gehele opbrengst gaat naar Max en kan hij zelf naar keuze in zetten. Al velen hebben aangegeven te willen doneren. Naast deze crowdfunding actie gaat er ook een collectebus rond deze zomer. De actie duurt tot 31 augustus 2017.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

79 donaties
€ 1.409,00

Deze actie is gesloten.