Max' Mama Margje wordt Movement Method Mentor

Max' Mama Margje wordt Movement Method Mentor | Geld inzamelen
 
 
Help je me, ondanks dikke pech, toch de volgende stap in mijn opleiding te zetten?

Update: what a ride! In 10 dagen naar 100%. Donaties zijn nog steeds zeer welkom. Het geld dat na mijn bezoek aan Engeland over is zal worden ingezet voor mijn verdere accreditatietraject van de Horse Boy Method en de Movement Method, verdere educatie en volgende modules. Mijn dank is groot.

Een gevalletje dikke vette pech staat nogal onhandig in de weg tussen mij en het vervolg van mijn opleiding tot Movement Method Mentor en Trainer om mijn zoontje Max en ook andere kinderen met o.a. autisme via deze zeer beproefde en succesvolle methode te kunnen helpen.  


Soms vallen dingen even tegen. Dan zucht je diep, denk je wat om en bel je vrienden voor wijze raad. Vaak is dat voldoende. Deze keer helaas niet. Een failliete opdrachtgever kon mijn reeds geleverde diensten niet meer uitbetalen. Deze inkomsten had ik nodig om het volgende deel van mijn opleiding te kunnen betalen. Natuurlijk is dit het risico van ondernemerschap, maar toch. Het even flink balen en stampvoeten maakten gelukkig al snel plaats voor vastberadenheid. Om te voorkomen dat mijn opleiding een jaar vertraging oploopt, kan ik jouw hulp goed gebruiken.

Ik ben Margje Vleck, mama van Max (8) en Movement Method Mentor en Trainer in opleiding. Er zijn steeds meer kinderen, jongeren en volwassenen met een diagnose als ADD/ADHD, autisme, problemen met de sensorische intergratie en/of leerproblemen. Max heeft het Wiedemann Steiner Syndroom met duidelijk aanwezig autisme. Er is geen enkele twijfel bij neurowetenschappers, ontwikkelingspsychologen en orthopedagogen, dat bewegen hetgeen is wat het brein stimuleert. Movement Method van Kids Must Move* is een wetenschappelijk onderbouwde methode die uitgaat van de manier waarop het brein van nature wil leren. Brainbuilding, communicatie, kinetisch leren en veel plezier.                                                                                        

Inmiddels heb ik flink en met veel liefde geïnvesteerd in een groot deel van deze opleiding. Zo kan ik niet alleen mijn autistische zoontje beter begeleiden, maar straks ook als geaccrediteerd mentor andere kinderen begeleiden en als trainer deze opleiding op mijn beurt doceren aan andere aspirant-mentoren. Om de volgende stap in mijn opleiding te kunnen zetten en eerder als professional aan de slag te kunnen, heb ik een vliegticket naar Engeland en de cursuskosten nodig. Ik heb gelukkig al wel gratis verblijf kunnen regelen. 10 mei 2017 hoop ik te kunnen vertrekken.

*Kids Must Move is a united front of Horse Boy (Rupert Isaacson) , Arabella Carter-Johnson (Author of "Iris Grace"), Kristine Barnett (Author of "The Spark: A Mother's Story of Nurturing, Genius, and Autism") to empower parents and make education effective and inclusion possible.

Voor meer informatie over ‘waarom het werkt’ kun je de volgende (Engelstalige) link volgen: https://www.kidsmustmove.com/the-science-of-learningEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
83 donaties
€ 2.140,00
Doel: € 1.950,00
109%

Deze actie is gesloten.