Materiaal kosten afstuderen van Mitzi Schreuder

Materiaal kosten afstuderen van Mitzi Schreuder | Geld inzamelen
 
 

Help mij om mijn droomsculptuur te realiseren. 
 
Op de bovenstaande foto zie je een van mijn recente sculpturen.
Binnen mijn werk staan de thema's eenzaamheid, afhankelijkheid en onmacht centraal. De afgelopen twee jaar heb ik geëxperimenteerd met het materiaal siliconen. Een prachtig materiaal dat rekbaar is en toch stevig, maar ook gevormd kan worden tot elke vorm. Het lijkt op huid, is vleesachtig en ongelooflijk veelzijdig. Dit heeft mij geïnspireerd om sculpturen te creëren die kunnen bewegen. Deze sculpturen ademenen, trillen of kruipen en komen bijna tot leven. Het zijn geen mooie sculpturen maar
trekken de aandacht naar zich toe door hun grillige en levend-achtige voorkomen.
 


Wie ben ik?


Mijn naam is Mitzi Schreuder, 21 jaar, student in het laatste jaar van de opleiding Arts & Research (beeldende kunst) aan de kunstacademie St. Joost. De afgelopen 3,5 jaar waren heerlijke jaren op de academie, waarbij ik van alles heb gemaakt, geëxperimenteerd heb met allerlei materialen en mezelf heb ontwikkeld tot een echte maker, die het liefst helemaal losgaat en grootse sculpturen produceert.


Het komende half jaar ga ik beginnen met mijn afstuderen/afstudeerproject aan de academie. De eindexpositie in juni is een belangrijk moment voor beginnende kunstenaars om hun werk voor het eerst écht aan de buitenwereld te presenteren. Het is ook hét moment om als springplank te gebruiken naar een carrière binnen de kunstwereld. Mijn droom is dan ook om mijn indrukwekkendste werk tot nu toe te presenteren. En daarom vraag ik jou om hulp!
 
De materiaal kosten


Het materiaal siliconen en de apparatuur om de sculpturen te verwezenlijken is erg duur.
Siliconen kost gemiddeld €21 euro per kilo, de apparatuur/ bewegende onderdelen die ik gebruik komen vaak uit de industrie en kunnen al snel oplopen tot een paar honderd euro en als laatste komen daar nog de kosten voor metaal voor het frame bij. Ik heb in de afgelopen jaren al uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe ik deze materialen zo goedkoop mogelijk kan aanschaffen, maar ondanks dat blijft de prijs helaas toch erg hoog. Voor mijn eindexpositie wil ik een groot, bewegend sculptuur (blob) maken dat aan het plafond van de presentatieruimte komt te hangen. Als maker heb ik alles in me om dit waar te maken, hopelijk wil jij mij helpen dit te bereiken. Met €1500 euro zou ik mijn droomsculptuur uit kunnen voeren. Ik hoop van harte dat je me wilt helpen mijn droomsculptuur te verwezenlijken door een donatie. 


Als donateur kun je vanzelfsprekend tegen die tijd een uitnodiging krijgen om de eindexpositie te bezoeken en het werk te bekijken.

Als je hier interesse in hebt, stuur dan een e-mail naar mm.schreuder3@student.avans.nl.
Ik zal dan zo spoedig mogelijk reageren. Alvast heel hartelijk dank!

 

Mitzi Schreuder

mm Schreuder
09-03-2022

Hi iedereen,

op mijn facebook en Linkedin zal ik updates plaatsen over het proces en het eindwerk. 

https://www.facebook.com/juni.zeelt.7

https://www.linkedin.com/in/mitzi-schreuder-4711531ab/

Groetjes,

Mitzi 


46 donaties
€ 1.320,00
Doel: € 1.500,00
88%