Materiële gevolgschade Fam. van der Horst

Materiële gevolgschade Fam. van der Horst | Geld inzamelen
 
 

Zaterdag 7 Januari jl. heeft er in Staphorst een aanrijding plaatsgevonden tussen een trein en een trekker. Op de spoorwegovergang viel de trekker stil. Op dat moment naderde de trein uit Zwolle. De 17 jarige zoon van familie van der Horst kon nog net op tijd uit de trekker springen en kwam met de schrik vrij.


Nu ruim een week later is de balans van de schade aan infrastructuur en materieel opgemaakt. Familie van der Horst is belast met een enorm onvoorzien bedrag aan gevolgschade. We noemen de schade aan de trein en het spoor, de vele auto's in de directe omgeving die beschadigd zijn, de kosten van het inzetten van vervangend vervoer voor de 400 passagiers, de schade veroorzaakt door vertraging en de schade aan de trekker zelf. 

U zult begrijpen, dit bedrag is enorm en niet op te brengen zonder een crowdfunding actie!


In het kader van de opdracht om de lasten van elkaar te dragen starten we een crowdfunding. In deze crowdfunding trekken we samen op met Stichting Staphorst-helpt-Staphorst. De financiële giften die via de crowdfunding binnenkomen worden door het crowdfunding platform Doneeractie overgemaakt naar de Stichting-helpt-Staphorst. De Stichting is opgericht om te fungeren als inzamelpunt voor financiële giften voor bewoners van de gemeente Staphorst die getroffen zijn door een schade die niet door de verzekering wordt gedekt.

Mogen we op uw bijdrage rekenen?

Met vriendelijke groet,

Jan Kuijers en Nico Morée

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3696 donaties
€ 310.450,00
Doel: € 500.000,00
62% / 24 dagen te gaan