Masseren bij kanker

Masseren bij kanker | Geld inzamelen
 
 
Help de pijn te verlichten.

MASSAGE BIJ KANKER
Alles staat in het teken van de ziekte te bestrijden en de aandacht voor de mens staat op de achtergrond. Misschien ben je als patiënt afhankelijk van mantelzorgers en waarschijnlijk ben je dankbaar voor alle hulp en liefde die je krijgt.
Je zou als patiënt bijna vergeten dat er nog steeds een jij is!.

EXTREME VERMOEIDHEID
Behandeling van kanker is belastend met lichamelijke ongemakken. De behandeling bestaat vaak uit het toedienen van o.a. hormonen, chemo en bestraling. Dit zijn vaak slopende behandelingen die veel energie kosten en je extreem vermoeid maken. Massage bij kanker kan helpen.

AANRAKING MET AANDACHT
Wat dacht je van een uurtje voor de patiënt zelf? Massage bij kanker helpt het lichaam te ontspannen, werkt ondersteunend en kan de kwaliteit van het leven verbeteren.
In een ontspannen omgeving kun men even loskomen van de omgeving, de behandelingen en het ziek zijn. Gewoon even jezelf zijn. Alles mag er zijn.
Door massage met aandacht kan men het vertrouwen in je lichaam herstellen. Massage bij kanker is geen genezende behandeling maar ik beloof je dat deze massage een toegevoegde waarde zal zijn.

Om deze extra aandacht mogelijk te maken voor de kankerpatiënten vraag ik jullie steun om een praktijk op te zetten voor de kanker patiënt in het ziekenhuis, thuis of in de massagepraktijk. Om ze in de moeilijke tijd en strijd een moment te gunnen voor zichzelf door massage te ontspannen.

Help mee de pijn te verlichten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.