Masindi Conferentie inclusief ontbijt en lunch

Masindi Conferentie inclusief ontbijt en lunch | Geld inzamelen
 
 
Driedaagse conferentie in Oeganda over intimiteit met de Heer, identiteit en autoriteit!

 

Vanuit Charis Nederland gaan we met een team enthousiaste studenten een driedaagse conferentie organiseren in Masindi Oeganda. Hier zullen we drie dagen spreken over Gods onvoorwaardelijke en oneindige liefde en trouw. We willen de mensen graag lief hebben en laten zien dat ze waardevol zijn. Daarnaast zullen we voor veel mensen bidden en verwachtten we grote doorbraken, wonderen en herstel in mensenlevens!

Er zijn op dit moment zoveel mensen die willen komen dat we een maximum moeten instellen.. Ook omdat de mensen van heinde en verre komen en zeer weinig financiën hebben en afhankelijk zijn van wat wij kunnen verstrekken aan eten.

We willen ze graag voor drie dagen ontbijt en lunch geven, de kosten daarvoor bedragen €5,55 per persoon.

Zou u hiervan deelgenoot willen worden door mensen te sponsoren die dan naar de conferentie kunnen komen? Voor elke €5,55 die binnenkomt kan iemand drie dagen deel hebben aan de conferentie en gratis ontbijt en lunch ontvangen.

Dit kan door een bedrag over te maken naar NL83RABO0114176485 t.n.v Stichting Andrew Wommack Nederland o.v.v Conferentie Oeganda

In alle andere zaken voor het evenement zoals het gebouw, sprekers en aanbidding is in voorzien. We willen graag voor 200 personen gaan, wat neerkomt op een bedrag van €1110,- Al het overvloedige wat binnenkomt zal allemaal ten goede komen voor de missiereis naar Oeganda.

De Heer is goed en we zien ernaar uit dat Zijn koninkrijk zichtbaar wordt in Masindi!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 425,00
Doel: € 1.110,00
38%

Deze actie is gesloten.