Mark wil dolgraag weer motor rijden

Mark wil dolgraag weer motor rijden | Geld inzamelen
 
 
Na een heftig ongeluk met amputatie toch weer motor rijden!

Mark is een goede vriend, die begin dit jaar s'ochtends op een smalle weg een tegenligger tegenkomt die hem geen ruimte geeft. Hij wijkt uit, komt in de berm en gaat onder uit waarbij hij helaas een boom tegenkomt. De tegenligger rijdt door, en daar ligt onze goede vriend Mark. Gelukkig komt er vrij snel een auto langs die mark ziet en eerste hulp verleend. 

In het ziekenhuis blijkt dat Mark een gescheurde milt, een klaplong, een gebroken onderbeen, gebroken ribben en het ergst een hand waar de doktoren niets meer mee kunnen en af moeten zetten.

Mark's wereld staat op zijn kop maar pakt al heel snel het leven weer op. Maar motor rijden (echt zijn lust en leven) zit er niet meer in zo denkt hij.

Wij als vriendengroep zijn er mee aan de slag gegaan en het blijkt erg goed mogelijk om weer motor te rijden met maar 1 hand en een protese! We hebben het CBR al benaderd een paar bedrijven die de aanpassingen kunnen doen. En alle partijen zien het zitten.

 

Maar nu komt onze actie, we moeten een motor voor Mark zoeken waarbij de aanpassingen mogelijk zijn ( helaas is niet elke motor geschikt), hij moet opnieuw zijn rijbewijs A halen en de CBR keuringen zijn ook niet gratis. Verder kosten de aanpassingen ook aardig veel helaas. Dus al met al erg duur! 

 

Dus wilt u Mark weer op de motor helpen doneert u dan alstublieft! Zodat zijn vriendengroep hem kan verassen mijn zijn passie MOTOR RIJDENEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.