Marja wil nog oud worden. | Geld inzamelen
 
 

Marja wil nog oud worden.

Fietsster zwaargewond nadat ze geschept werd door auto in Rijen, voor zoveelste keer pech!

Een vrolijke goedlachse vrouw geliefd door collegas van het Amphia Ziekenhuis, altijd voorop bij de Rijense Sjoelcompetities, steeds voorovergebogen over tafelvullende puzzles en steeds herstellend van de zoveelste Chemokuur in haar achtjarig ziekteproces en op 27 juni werd ze aangereden op het Raadhuisplein van Rijen.

Meervoudig hersentrauma, volledig doof, geen smaak of reukvermogen meer én het linkeroog staat scheel. Marja is nog steeds in verpleging heeft dagelijks therapie en wil toch nog steeds oud worden en genieten van gezelschap. De huidige woning is helaas niet geschikt vanwege het trappenhuis en de trappen en drempels maken het er niet makkelijker op. 

Help Marja met een bijdrage zodat ze goedlachs in een aangepaste woning oud kan worden!

ik probeer met de updates (rechtsboven) wat meer actuele informatie te geven.

 

Henk Baks
21-09-2019

Aan Barbara.. [facebook] 

Beste Barbara, excuses voor het late antwoord op jouw vraag. het linkeroog heeft geen correcte functie meer door een beschadiging van de oogzenuw. De doofheid is dusdanig toegenomen dat het Erasmus Rotterdam wil kijken of er met een implantaat nog wat te redden is. De zenuw die het ruiken en proeven mogelijk maakt is ook beschadigd dus wordt voedsel smaakt naar niets en de geur wordt ook niet waargenomen.


Henk Baks
18-08-2019

..Allereerst wil ik alle donateurs namens Marja Hartelijk danken voor hun bijdragen zowel financiëel maar zeker ook de geschreven wensen die op allerlij Facebook pagina's zijn achtergelaten. Helaas worden die pagina's met woordwisselingen deels gebruikt om politieke standpunten en verwijzingen naar overheidsinstanties te maken. Als voorbeeld wil ik wijzen op twee publicaties waarin gewezen wordt op de levensgevaarlijke verkeerssituatie die op het Raadhuisplein te Rijen heerst. Het laatste ongeluk was dat van Marja die enkele dagen zeer kritiek op neurologie gelegen heeft. Nu is Marja aan het herstellen door te oefenen met haar extra gebreken in het leven te staan. Dit kan nog weken maar ook maanden of zelfs jaren vragen.

..Ondertussen gebeurt er natuurlijk ook wat, er zijn emailtjes geweest die de strekking hadden van: "20.000 vrouwen hebben hetzelfde als is dit (deze pagina)  walgelijk!" en "Ik moet kotsen van dit gebedel Jij zou je moeten schamen!l". "Ga naar de WMO die zijn hier verantwoordelijk voor". De schrijvers hebben uiteraard gelijk, ongeneesbare cancer, een blind oog, zonder gehoor en dan niets kunnen proeven of ruiken" Denkt u ook even mee? De WMO Gilze Rijen heeft uitstekend en betrokken gereageerd op het probleem  (dankje wel Karin en collegas). Helaas is deze overheidswet ook aan beperkingen en regelgeving onderhevig, die Haat emailers moeten Hoogst intelligentie Supermensen zijn met kennis van de Nederlandse Wet en Regelgeving, bravo ik buig voor jullie anonimiteit. 54235270 voor Bo.

..Uit Facebook kunnen ook hele mooie initiatieven ontstaan, Omroep Brabant heeft via dit medium contact gezocht om de doneeractie een zetje te geven. Vorige week heeft de redactie een telefonisch interview afgenomen met als resultaat een 'human interest' item op de omroep Omroep Brabant site en App. Dankjewel redactie!

..Goed cynisch nieuws: De letselschade kan nog twee tot drie jaar duren, wij hebben gelukkig genoeg tijd om na te denken Hoera!


 

Laat een reactie achter

39 donaties
€ 855,00
Doel: € 6.500,00
13%

Deze actie is gesloten.