Marca heeft jouw hulp keihard nodig

Marca heeft jouw hulp keihard nodig | Geld inzamelen
 
 
Marca van den broek helpt al jaren anderen. Nu heeft ze keihard jouw hulp nodig!

En dan krijg je het te horen: je hebt kanker. BAM, de grond is opeens weg onder je voeten, alles gaat in slow motion en terwijl de arts doorpraat begint het in je hoofd te malen: wat nu???

Dat overkwam Marca. De diagnose: borstkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren en longen.

Kom maar op, zei Marca!

Wie Marca kent, weet dat zij een vechter is. Na de initiële shock, besloot zij dat ze zich niet door kanker zou laten kisten. Dapper ging ze de chemo aan, keek op welke punten ze nóg gezonder kon leven en besloot ook om aan het werk te blijven. Want haar werk is voor Marca haar passie.

Samen met haar zoon Youri vocht ze als een tijger tegen deze ziekte. En open en eerlijk mens dat ze is, besloot ze open en eerlijk te vertellen dat ze ziek was. Niet gemakkelijk, want als ondernemer is het doodeng om te laten weten dat je ziek bent. Word je nog wel ingehuurd, als men dat weet. Maar Marca wilde ook nu zijn wie ze gewoonweg is: een open, eerlijk en warm mens.

En dan nog eens BAM

De chemotherapie deed z'n werk. De tumor slonk en de vooruitzichten waren even goed. Maar in plaats van beter, werd Marca toch zieker. Na uitvalsverschijnselen moest ze met spoed terug naar het ziekenhuis. Het nieuws was niet goed: de kanker had zich verspreid naar haar hersenen. BAM. Keiharde BAM.

De toekomst is nu nog onzekerder. En als alleenstaande en ondernemende moeder, is dat nou net wat je NIET moet hebben, bovenop je zorgen over jezelf.

Marca heeft hulp nodig. Onze hulp.

Ik ken Marca inmiddels al een jaar of 10. Ik ken haar als een lief, warm mens. Iemand die er is voor anderen. Iemand waar je altijd bij terecht kan. Iemand met een warme persoonlijkheid, open en oprecht.

En nu zie ik Marca op een vreselijk moeilijk moment in haar leven. Een moment dat en ziekte die je niemand toewenst. Ik ben ook ondernemer en als ik nu ziek zou worden, dan weet ik precies wat er gebeurt: ik kan mijn boterham niet meer verdienen.

Dat is de situatie nu voor Marca: het geld is op. Hoewel haar behandeling natuurlijk door de verzekeraar wordt betaald, is er ook gewoon geld nodig om te leven!

Ik wil niet dat Marca hier óók nog over wakker hoeft te liggen. Zij en haar zoon hebben al genoeg aan hun hoofd. En hoewel Marca dapper heeft doorgewerkt na haar heftige diagnose, is dat voorlopig feitelijk geen optie meer.

Zij zal het NOOIT vragen dus ik vraag het voor haar. Met liefde.

Kun jij wat missen voor Marca? Een klein bedrag, een groot bedrag. Een bedrag dat je ging uitgeven aan iets wat je eigenlijk niet nodig hebt, voor iemand die het nu echt heel erg nodig heeft?

Kun jij Marca dan helpen?

Misschien ken je haar goed en wilde je al iets voor haar doen. Aan geld – hoe plat het ook is – heeft ze nu het meeste. Misschien ken je Marca vaag of helemaal niet, maar kun je je goed voorstellen hoe zwaar en naar deze situatie is en wil je gewoon een handje helpen.

Je hulp wordt ongelooflijk gewaardeerd.

Uit de bodem van mijn hart wens ik Marca herstel toe. Ik duim en wens al mijn duimen en wensen dat het helemaal goedkomt. En ik doneer. Help jij ook mee?

Druk/klik op de grote doneerknop en kies het bedrag dat jij kunt missen (5 euro is al prachtig!!) en zij echt heel erg kan gebruiken. Laten we haar samen helpen. 

Jouw donatie gaat DIRECT naar Marca. Niet naar mij of een andere rekening, maar direct naar haar. Dat leek me ook wel belangrijk om te melden. 

Xaviera Ringeling
20-11-2018

Wat zijn er toch fantastische mensen op de wereld. Jullie donaties zijn echt ongelooflijk. Ik kan je verzekeren dat je gift goed terechtkomt en Marca helpt om de komende tijd rust te kunnen nemen en zich te focussen op het gevecht dat haar en haar geliefden nog staat te wachten. 

Marca is helemaal overdonderd door al jullie lieve reacties en donaties en probeert alles en iedereen te bedanken. Dat is nogal een klus: dus ik tik het hier nog voor haar:

Van Marca: Ben helemaal stil van alle lieve en betrokken berichten naar aanleiding van de doneeractie!

 

Iedereen die geeft, iedereen die deelt online, iedereen die een warme boodschap brengt, ook bedankt van mij (en mij niet meer bedanken hoor, ik weet niet zo goed hoe ik moet reageren 0_o :) #nerd).

Op dit moment hebben 257 mensen gedoneerd. 257 mensen waarvan een deel Marca niet persoonlijk kent. Faith in humanity restored! 

Als Marca weer een beetje energie heeft en er nieuws is, zal ik hier de update plaatsen. 

Voor nu: jullie zijn meer dan geweldig!


628 donaties
€ 21.315,00

Deze actie is gesloten.