Marathon van Rotterdam Football Makes It Happen

Marathon van Rotterdam Football Makes It Happen | Geld inzamelen
 
 
Marathon van Rotterdam 2019 voor stichting Football Makes It Happen

Mijn naam is Wallie Raatgever, 27 jaar jong uit Montfoort. Op 7 April 2019 ga ik de marathon van Rotterdam lopen voor Stichting Football Makes It Happen. 

Hardlopen doe ik al ruim 4 jaar, met de Strava App. In die 4 jaar heb ik al meer dan 3.400 kilometer hardgelopen. Ik vond het nu wel eens tijd om mijn grenzen te verleggen en deel te nemen aan een marathon. Op deze manier wil ik zoveel mogelijk geld op te halen voor een prachtige, strijdlustige Stichting. Ik hoop dat jullie als donateurs hier aan bij willen dragen en mij op deze manier ondersteunen en motiveren om het uiteindelijke doel te behalen!

Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. De afgelopen jaren hebben zij al geweldige doelen behaald, en kinderen/familie's een onvergetelijke wens bezorgd. Naast de wensen hebben zei ook geholpen met therapieën in buitenland te realiseren als de verzekering het niet vergoed! Met meer dan 20.000 likes/volgers op Facebook zijn ze inmiddels erg groot in Nederland, door oa. de Meet & Greets, de vele veilingen van voetbalshirts van bekende voetballers, en hulp van bekende en onbekende ambassadeurs worden ze steeds groter. 

Meer info op: www.footballmakesithappen.nl & http://www.biedenopgedragenvoetbalshirts.nl

Door persoonlijke gesprekken met hun, de passie & hun verhalen ben ik nog meer gebrand om dit doel te behalen. Het ophalen van €1000,- euro! 7 

Elke euro is er één zeg ik altijd. Mijn dank zal groot zijn voor elke donatie, om zo de wens van zieke kinderen in vervulling te brengen met het behaalde bedrag.

W. Raatgever
31-08-2018

Doel is bereikt!!! 710 Grote dank allen😎👌

Op naar de €1500,-??????


W. Raatgever
21-08-2018

Na 9 dagen al op 60%! Geweldig, dank allen 210


66 donaties
€ 1.163,00
Doel: € 1.000,00
116%

Deze actie is gesloten.