Marathon Rotterdam voor Football Makes It Happen

Marathon Rotterdam voor Football Makes It Happen | Geld inzamelen
 
 
Mitchel Jansen loopt de kwart marathon van Rotterdam voor Football Makes It Happen

Hardlopen heeft altijd in het bloed gezeten, vroeger tijdens mijn VeVa opleiding moest ik veel hardlopen en nu bij mijn nieuwe opleiding "Beveiliging" moet ik ook een hoop hardlopen, daarom is het een mooie combinatie om 1/4 Marathon in Rotterdam te mogen lopen voor het goede doel, genaamd Football Makes It Happen. Een goede doel dat ik met volledig hart zou ondersteunen en daarom ook graag geld ga inzamelen voor deze mooie actie.

Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. De afgelopen jaren hebben zij al geweldige doelen behaald, en kinderen/familie's een onvergetelijke wens bezorgd. Naast de wensen hebben zei ook geholpen met therapieën in buitenland te realiseren als de verzekering het niet vergoed! Met meer dan 20.000 likes/volgers op Facebook zijn ze inmiddels erg groot in Nederland, door oa. de Meet & Greets, de vele veilingen van voetbalshirts van bekende voetballers, en hulp van bekende en onbekende ambassadeurs worden ze steeds groter. 

Meer info op: www.footballmakesithappen.nl & http://www.biedenopgedragenvoetbalshirts.nl

Elke euro is er één. Mijn dank zal groot zijn voor elke donatie, om zo de wens van zieke kinderen in vervulling te brengen met het behaalde bedrag.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 130,00
Doel: € 500,00
26%

Deze actie is gesloten.