Marathon lopen voor Stichting Dutch Adaptives

Marathon lopen voor Stichting Dutch Adaptives | Geld inzamelen
 
 
Ik loop de Marathon Eindhoven voor Stichting Dutch Adaptives

Ik ben Maaike, 23 jaar en kom uit een dorpje onder de rook van Eindhoven. In 2015 deed ik mijn allereerste obstacle run en kwam daar in aanraking met de Dutch Adaptives. Dat heeft toen zo’n indruk op mij gemaakt dat ik een betere versie van mijzelf wil worden. Ik ga tijdens het grootste eendaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant, de Marathon Eindhoven, lopen voor Stichting Dutch Adaptives. Zij zetten zich in om reguliere sporten toegankelijk te maken voor mensen met een beperking of chronische ziekte.

Zeggen dat mensen een inspiratie voor je zijn is één ding, maar het laten zien door iets terug te doen is natuurlijk mooier. Daarom ga ik mijn grootste uitdaging tot nu toe aan, een marathon lopen. En daar hoop ik zoveel mogelijk geld mee op te halen zodat mijn helden hun missie mogelijk maken.

Ik ben nooit goed geweest in sport, en met inspanningsastma werd mij door sommige mensen afgeraden intensief te gaan sporten. Ik kon een in 2015 nog geen kilometer hardlopen, ik liep dat jaar mijn eerste kwart marathon en het jaar daarop mijn eerste halve marathon. Het zou natuurlijk mooi zijn en het rijtje compleet maken om dit jaar een hele marathon te lopen. Maar ook om te laten zien dat ik het wel kan, en je niet moet laten tegenhouden door anderen.

Doneer en steun mijn actie zodat Stichting Dutch Adaptives sporten toegankelijk kan maken voor mensen met een beperking.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 185,00

Deze actie is gesloten.