Mama heeft nog een wens

Mama heeft nog een wens | Geld inzamelen
 
 
Mama's droom

Mijn lieve moeder heeft 4 jaar geleden borst en lymfkanker gekregen. Hier is ze toen destijds voor behandeld door middel van chemotherapie, operatie en bestraling. Het leek beter met haar te gaan totdat we vorig jaar het nieuws kregen dat het zich heeft verspreid naar haar nek en nog verder naar haar lichaam. Na onderzoek gedaan te hebben heeft het ziekenhuis haar verteld dat ze niks meer kunnen doen. Ze zou chemotherapie kunnen ondergaan met 1 % kans op genezen. Ze heeft de keuze gemaakt om dit niet te doen en te vechten tegen de kanker op alternatieve manier. 

We zijn inmiddels een jaar verder en ze heeft vanuit haar borst naar haar nek, op haar hoofd, naar haar rug en buik overal uitzaaiingen wat zich in bulten en vreselijk pijnlijke vleeswonden uit. Na meerdere alternatieve middelen gebruikt te hebben en cremes gesmeerd te hebben slaat nog steeds niks aan. We proberen positief te zijn en blijven en hopen op een wonder. We hopen iets te vinden wat haar wonden heelt en de uitzaaiingen stopt met verspreiden. Maar tot nu toe hebben we nog niks kunnen vinden dat aanslaat.

Vandaag had ze mij verteld dat ze nog een droom had. Iets wat wij vorig jaar voor het slechte nieuws hadden gepland en hebben moeten verbreken door haar ziekte. Ze zou nog heel graag met haar dochter en haar twee kleinkinderen op vakantie willen gaan. En natuurlijk haar partner en zijn kinderen en haar geliefde vriendinnen ook willen uitnodigen om langs te komen om nog fijne momenten te kunnen delen. Ik deel deze droom met haar. Ik ga geld inzamelen om het mogelijk te maken! 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.