Mama en baby

Mama en baby | Geld inzamelen
 
 
Doneeractie voor een pasgeboren baby

Lieve mensen,

Allereerst: bedankt dat u de tijd neemt om mijn doneeractie te lezen.

Ik wil mijn nicht (die net bevallen is) een bedrag schenken om de eerste maanden te kunnen genieten met haar pasgeboren baby.

Zij woont in Bosnië samen met haar man in een kleine studio, ze heeft verlof en haar man is continue aan het werk, want er moet geld binnenkomen. Zij krijgt 70% uitbetaald omdat ze in haar zwangerschapsverlof zit. Haar zwangerschap Is een risco geweest (ze is op leeftijd, bijna 40) en heeft allerlei problemen gehad, ziekenhuis in en uit....stress...

Godzijdank is zij vorige week bevallen van een gezond meisje, ze heeft nog steeds pijn, velen hechtingen, de voedvrouw (alles moet men zelf betalen, word niet vergoed) zei tegen haar dat zij niet snapt waarom zij zoveel hechtingen heeft waarvan 1 ontstoken). Het is gelukkig niet riskant verlopen. Ik ben trots op haar, ze is bescheiden en klaagt nooit. Ze geniet ervan om moeder te zijn, zij zou nooit financiële hulp vragen want zo is zij niet.

Baby spullen, luiers  etc zijn prijzig. Haar man heeft diensten waardoor hij haar minimaal bij kan staan (Fysiek rondom de zorg). Financeel is het ook zwaar.

Ik wil haar met een leuk bedrag helpen en hoop dat een aantal mensen kunnen bijdragen. Zij is een liefdevol persoon, staat altijd klaar voor iedereen en ik wil haar een mooi bescheiden bedrag geven om zich even geen zorgen te hoeven maken, zodat zij kan genieten met haar prachtige dochtertje. Met genieten bedoel ik thuis,.genoeg luiers, babyspullen (en reserve voor hoge nood).

 

Mijn grote wens is om haar een leuk bedrag te schenken, ze verdient het om gewoon als mama te kunnen genieten thuis. Ik hoop via doneeractie dat u mij kunt helpen.

 

Ik hoop dat u kan bijdragen hoeveel u kan, alle kleine beetjes bij elkaar helpen naast mijn eigen bijdrage.

 

Ik wil het uiteindelijke bedrag overmaken via mijn rekening op haar rekening, daarnaast haar een kaart te sturen met de allerbeste wensen. 

Ik kan uw naam erop zetten indien u dat wilt of bijvoorbeeld anonieme donateur 1, anonieme donateur 2 etc (uiteraard met uw toestemming).

 

Mocht u inzicht willen van de transactie, uiteraard!

 

Liefdevolle groet,

 

Naca

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.