Malawi 2020 Willemijn

Malawi 2020 Willemijn | Geld inzamelen
 
 
Willen jullie mij helpen door middel van een donatie?

Hallo allemaal!

Ik ben Willemijn de Ruiter en ik zit op het CSG Jan Arentsz in Alkmaar. Met school gaan wij aankomend februari twee weken naar Malawi. 

Hier gaan wij ontwikkelingswerk doen, en zo de kinderen aan een betere toekomst helpen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mijn steentje hieraan bij mag en kan dragen. 

Wij gaan de kinderen in Malawi helpen door het bouwen van klaslokalen, zodat de kinderen meer gelegenheid hebben om naar school te gaan maar ook gaan wij ziekenhuizen bezoeken en schoonmaken, en de plaatselijke bewoners helpen op de plantages en met het halen van water. 


De reis wordt gedaan in samenwerking met de organisatie Flojamalawi: deze organisatie helpt kinderen in Malawi aan goed onderwijs en zorg. Het doel van deze organisatie is het helpen van kinderen aan internationaal onderwijs, duurzame groei en schoon drinkwater. 

Ik vind het een heel bijzonder idee dat ik door mee te gaan met deze reis de kinderen in Malawi een beetje kan helpen aan een fijne en betere toekomst. 

Meer informatie over deze organisatie is te vinden op de site: https://www.flojamalawi.nl/


Om deze mooie reis te mogen maken moet ik veel geld ophalen. Hiervoor zoek ik sponsoren en zou het heel fijn vinden als jullie een steentje bij willen dragen. Een deel van het bedrag dus om mijn reis te kunnen financieren en het andere deel gaat naar het goede doel, FloJa. 


Om een goed beeld te krijgen waar jullie mij, en de bewoners van Malawi mee helpen wat voorbeelden:

Sponsor: 

€5 -> Steen voor de school.
€5 -> Hamer, om het bouwen mogelijk te maken.
€25 -> Muur van een klaslokaal.
€10 -> Gereedschap om op de plantages te werken. 
€50 -> Half klaslokaal. 
€30 -> Genoeg gereedschap om een heel klaslokaal te kunnen bouwen. 
€100 -> Heel klaslokaal!

Alle bedragen zijn welkom!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

41 donaties
€ 1.330,00
Doel: € 2.500,00
53%