Making memories

Making memories | Geld inzamelen
 
 

♥Making Memories♥

Voor Onze lieve vriend, vader, man en zoon Benny van Viersen. 

Een jong gezin, een liefdevolle vader & moeder met twee dotjes van kinderen, Jake & Mason. Waar andere jonge gezinnen samen reizen naar tropische bestemmingen, samen de dierentuin bezoeken, samen naar de speeltuin wandelen of samen op zaterdag naar de sportclub gaan. Daar is de afgelopen jaren onze Benny met de steun van zijn vrouw Sandra keihard aan het strijden tegen de alom bekende vreselijke ziekte….

Hoe oneerlijk kan de wereld zijn?

Op de leeftijd van 35 jaar jong het bericht te horen krijgen dat je nooit hoopt te ontvangen. 
Wanneer artsen spreken over de term ‘rekken’ in plaats van genezen gaan de haren bij iedereen recht overeind staan. 
De tegenstander is verwisseld van deze vreselijke ziekte naar het element TIJD 
We zijn in de blessuretijd aangekomen waarin iedere minuut telt om onvergetelijk herinneringen te maken voor Benny, Sandra, Jake & Mason.

Tijd is noodgedwongen beperkt en een uitdagende tegenstander maar met de steun van een legioen aan mensen achter ons geloven wij in oneindige mogelijkheden om onvergetelijke herinneringen te maken.

Hierbij is jouw steun meer dan welkom!

Want het is nu meer dan eens tijd voor Benny om te gaan genieten van het leven, het gevoel van de zon op de huid en de prachtige zonsondergangen. 
Genieten met het gezin, familie en alle dierbaren. 
Onvergetelijke herinneringen maken die het hart door de jaren heen zullen blijven verwarmen.

Het leven heeft Benny nog zoveel moois te bieden en daar gaan wij met deze crowdfunding voor zorgen. Laat je hart spreken en doe wat er toe doet, doneer… ieder gebaar is welkom en draag je steentje bij om dit gezin te geven wat het nu nodig heeft.

Elkaars liefde, even geen zorgen en zoals we zijn begonnen;’’ Making Memories’’♥Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
599 donaties
€ 21.060,00
17 dagen te gaan