Making memories met zieke bonus vader

Making memories met zieke bonus vader | Geld inzamelen
 
 
Nederlands kampioen met en voor mijn ongeneeslijk zieke bonus vader

Ik ben Senna Rodijk geboren op 2 augustus 2004 en helemaal verzot op karten. 

Ik woon in Den Bosch en fiets iedere dag naar  Het Rodenborch college in Rosmalen. Ik zit in de tweede van het VMBO topsport.

Mijn droom is Nederlands kampioen karten (2-takt) te worden. Dit doe ik samen met mijn bonus papa, Carlo Hoevenaars.

Carlo en ik hebben al een heel bijzondere en vooral sterke band vanaf dat ik drie jaar ben, ik kan wel zeggen dat ik gelukkig ben en twee papa's heb.

Toen het voor papa niet meer mogelijk was om mij te helpen met het karten, is Carlo gelijk opgestaan en heeft alles voor mij gedaan. Hij sleutelde al wel eens tijdens de training of als papa echt niet kon maar heel veel wist hij nog niet. Hij heeft toen heel snel leren sleutelen. Op de kartbaan en als coach was hij inmiddels allang thuis en hij miste al geen enkele wedstrijd.

In 2016 gingen wij er samen voor! richting het einde van het seizoen ging het rijden veel beter en het karten werd echt iets van mij en Carlo. Na het race weekend in Spa (begin juli 2016) werd Carlo niet lekker en twee weken later zat hij ziek thuis. Dit heeft geduurd tot eind augustus en toen hoorde we wat hij heeft... Darmkanker met uitzaaiingen naar het buikvlies en de buikholte, inmiddels weet ik hoe en wat dat betekend. Ze zouden nog proberen om hem beter te maken met een operatie, maar helaas kon deze niet slagen. Hij kan dus niet meer beter worden... gelukkig zijn ze wel begonnen met chemo om zijn leven te verlengen en het zo goed mogelijk te maken. Dit doet mij zoveel pijn en verdriet dat ik al heel veel avonden heb moeten huilen.

Ondanks al het slechte nieuws heeft hij voor mij geregeld dat ik ook de laatste twee races heb kunnen rijden. En die heb ik gereden, speciaal voor Carlo met hem in mijn gedachte heb ik alles gegeven. 

Ik ben dat weekend "Driver of the Day" geworden en ben in de regen naar een mooie derde plek gereden. Carlo is nog nooit zo trots op mij geweest..... en hij is altijd al trots op mij.

Dit seizoen ben ik overgestapt naar de minimax klasse en sta in de top 10 van Nederland en komend seizoen wil ik Nederlands kampioen worden en samen met Carlo mooie herinneringen maken.

Ondanks dat ik al best veel sponsoren heb, ben ik er nog niet. Om dit seizoen af te maken, heb ik voor 1 oktober € 6.000 euro nodig. Daarnaast moet ik nog € 10.000 ophalen om ook volgend jaar mee te kunnen doen (naast het bedrag van € 25.000 dat ik ophaal via mijn bestaande sponsoren).

Ik hoop dat u ons wilt helpen om onze grote droom waar te maken en donateur wil worden. Alvast super bedankt voor de hulp!

Snelle groet, Senna 

www.sennarodijk.nuEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

29 donaties
€ 1.485,00
Doel: € 16.000,00
9%

Deze actie is gesloten.