MakeMiles

MakeMiles | Geld inzamelen
 
 
Help MakeMiles met het funden van de app die beweging en goede doelen combineert

Met MakeMiles kan iedereen meedoen.

MakeMiles is een project opgezet door Willemijn en Öner, oprichters van TwoBrains. MakeMiles vindt het belangrijk dat mensen gestimuleerd worden om te bewegen. Mensen zitten nog steeds veel binnen en het ontbreekt hen aan motivatie om naar buiten te gaan om te bewegen. MakeMiles creëert een extra stimulans om te wandelen, hardlopen of fietsen. Met MakeMiles beweeg je letterlijk voor het goede doel. 

Met de MakeMiles app worden afgelegde kilometers gemeten zoals een reguliere hardloopapp dit doet. Voor elke kilometer gaat er een bedrag naar een door de gebruiker gekozen goed doel. Het geld dat vrijgespeeld wordt, komt uit het bedrijfsleven en van particuliere donateurs. Zo doet iedereen mee op zijn of haar manier: je doneert of je komt in beweging. 

TwoBrains, de organisatie achter MakeMiles, is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen bij kan dragen aan een mooiere wereld op zijn of haar manier. De bedenkers van MakeMiles, Öner en Willemijn weten dat je samen sterker staat. MakeMiles is ontwikkeld omdat beweging mooi is. Het is mooi omdat dingen hierdoor kunnen veranderen. Het is mooi omdat je goed voor jezelf zorgt als je loopt of fietst. Wij gaan mensen meer laten bewegen en hiermee een win-win situatie creëren: fittere, blijere mensen die tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Iedereen kan meedoen. 

Aan de ontwikkeling van de MakeMiles app zitten kosten verbonden welke we samen met jullie gaan inzamelen. Help ons mee om in beweging te komen. 

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Naast updates op deze pagina, kun je ons ook volgen via Facebook en Instagram. Vergeet ook niet onze website te bezoeken voor meer informatie. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 1.975,00
Doel: € 50.000,00
3%

Deze actie is gesloten.