Maike naar School at Sea

Maike naar School at Sea | Geld inzamelen
 
 
Mijn droom is om in 6 maanden naar de Caraïben te zeilen en toch niks te missen van school

Hoi! Ik ben Maike Hoogenhout ik ben 15 jaar en ik doe VWO-TTO op het CSG Liudger in Drachten.

Ik heb een droom om 6 maanden heen en weer te zeilen naar de Caraïben en zo mezelf op meerdere vlakken te ontwikkelen. Deze droom kan ik in vervulling laten gaan door School at Sea. Dit zal een unieke ervaring zijn waar ik de rest van m'n leven profijt van zal hebben.

Tijdens deze reis naar de Caraïben zal ik, samen met 34 anderen, veel over mezelf leren. Vooral over hoe ik verantwoordelijkheid zal nemen en hoe ik mijn grenzen kan verleggen. Dit alles zal ik doen terwijl ik op een Tallship de dagelijkse taken doe, zoals navigeren, sturen, zeilen, koken en natuurlijk m'n schoolwerk. Ook zullen er expedities plaatsvinden, zoals een uitwisseling met plaatselijke studenten en moeten we zelf onze eigen reis op Cuba organiseren. Het mooie is dat ik dit doe zonder een toets of opdracht van school te missen.

Ik zal terugkomen als een compleet ander mens. Ik wil graag mensen en bedrijven over mijn ervaringen vertellen en laten zien dat als je een droom hebt, je deze droom ook echt waar kunt maken. Op deze manier zal ik mijn horizon verbreden en de wereld een beetje beter maken.

Als je meer informatie wilt dan kun je altijd contact met me opnemen op maikesails@gmail.com Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

5 donaties
€ 45,00
Doel: € 22.260,00
0%

Deze actie is gesloten.