Maak pesten onder ouderen bespreekbaar

Maak pesten onder ouderen bespreekbaar | Geld inzamelen
 
 
Documentaire om pesten onder ouderen in verzorgingstehuizen bespreekbaar te maken

Eén op de vijf ouderen wordt gepest. Er is een kans dat ook één van uw ouders hiermee te maken heeft. Er blijkt daarnaast meer gepest te worden onder ouderen, dan bij basisscholen. Weinig mensen hebben hier echter weet van in Nederland.

Wij zijn Noa de Waal, Niels de Jong, Romy Wielens en Mila Supit. Komend half jaar gaan wij onder de naam van team Mixed Media aan de slag om een documentaire te maken met als onderwerp 'Pesten onder ouderen'.  

Omdat wij de documentaire op vrijwillige basis zullen gaan maken vragen wij om uw steun. Groot of klein, iedere bijdrage brengt ons dichter bij het voltooien van deze documentaire. 

Het doel
Het bespreekbaar maken van pesten onder ouderen in verzorgingstehuizen binnen Nederland.

Wat krijg je er voor terug?
Om jou te bedanken voor je donatie willen wij graag iets terug doen. Met dank aan onze sponsoren kunnen wij per week een cadeau verloten onder de donateurs. Deze cadeaus zijn enorm uiteenlopend, blijf ons dan ook vooral onze Facebook volgen om te zien wat er deze week verloot zal worden. Volg ons avontuur en de verlotingen via onderstaande link:

https://www.facebook.com/MixedMediaGroningen

Onze dank is groot!

Heel veel liefs,

Team Mixed Media (Noa de Waal, Niels de Jong, Romy Wielens en Mila SupitEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 375,00
Doel: € 500,00
75%

Deze actie is gesloten.