Maak Ons Blij

Maak Ons Blij | Geld inzamelen
 
 
Stichting Maak Ons Blij steun ons om vele wensen te vervullen

Wij zijn een stichting die zich inzetten voor ouderen en jonge kinderen die leven in moeilijke omstandigheden die het niet heel breed hebben.

Onder andere bezoeken wij al jaren diverse blijf van me lijf huizen om kleine kinderen te bezoeken om ze te voorzien van een cadeau. Ook zijn wij een aantal jaar actief voor de oudere die we voor de feestdagen voorzien van een boodschappen pakket.

Tussen door proberen wij ook een aantal wensen te voltooien van kinderen en ouderen die het moeilijk hebben in deze samenleving. Veel ouderen en gezinnen met jonge kinderen kunnen in deze samenleving niet altijd het gene doen wat ze graag zouden willen doen. Met onze stichting zetten wij ons in om voor deze groep mensen om net dat ene te bezorgen wat ze graag eens zouden willen doen. Via onze donateurs willen wij dit graag mogelijk maken.

Een aantal keer per jaar willen wij ook met een aantal kinderen een dagje weg gaan houden na bijvoorbeeld dierentuinen, pretparken ect. Voor de ouderen willen wij een avond houden met live muziek en een hapje en een drankje en ook voor deze doelgroep hebben wij bepaalde dagjes weg in de planning staan.

Onze stichting is voorzien van een hele groep vrijwilligers die zich inzetten voor de stichting om deze doelen te realiseren want iedereen verdient een dag om niet snel te vergeten.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 50,00

Deze actie is gesloten.