Maak ons blij met een duofiets!

Maak ons blij met een duofiets! | Geld inzamelen
 
 
Maak ons blij met een duofiets!

Stichting Maeykiem is een organisatie die hulp biedt bij zorg, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking in het zuid-westen van Friesland. Onze woonlocatie in Sint-Nicolaasga is een gezellige hechte groep van 7 bewoners met een verstandelijke beperking. Wij bieden ze zorg en ondersteuning waar nodig en kunnen daardoor niet zonder hulpmiddelen, die het leven gemakkelijker en plezieriger voor ze maakt.

Voor een aantal bewoners is het niet mogelijk om er zelfstandig op uit te kunnen gaan omdat ze epilepsie hebben of begeleiding nodig hebben in het verkeer. Daarom hebben wij een tijdje een elektrische-duo fiets in bruikleen gehad. Hierdoor was er wel de mogelijkheid om op de fiets te stappen en een heerlijk fietstochtje te kunnen maken met de begeleiding. Het is dan ook een geweldig gevoel als je de bewoners zo blij kan maken met een simpele fietstocht.

Helaas was dit van korte duur en moesten wij de bewoners teleurstellen dat wij niet meer aan een elektrische-duo fiets konden komen. Wij zouden heel graag zelf een elektrische-duo fiets willen aanschaffen maar helaas is dit door geldtekort gewoon niet mogelijk. Een elektrische duo-fiets kost 6.000 euro en dit budget hebben wij niet.

Daarom zoeken wij mensen die ons willen helpen om toch dit doel te kunnen bereiken. Ook al is het maar een kleine donatie. Het zou fantastisch zijn als wij onze groep mogen verassen met een eigen fiets!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 65,00
Doel: € 6.000,00
1%

Deze actie is gesloten.