Maak Ilex weer beter!

Maak Ilex weer beter! | Geld inzamelen
 
 
Lieve Ilex het paard van Lisa is ernstig gewond

Ilex het 9 jaar oude paard van Lisa is toen hij samen met soortgenoten stond, vermoedelijk door opjagen, het hek door gesprongen en heeft zich daarbij ongelukkig verwond.

Hierdoor is zijn been tot op het bot ernstig verwond en zijn er hele stukken vlees en vel weg. Het is nu gehecht voor zover mogelijk. Maar het gaat nog maanden duren voordat Ilex genezen is en weer bereden kan worden.

Ilex moet nog 2 weken in de dierenkliniek blijven, wat al ruim 100 euro per dag kost. Als hij weer thuis is moeten er nog stukken bot uit komen. Zodra het zo goed als genezen is, volgt er nog een laserbehandeling en misschien zelfs nog een huidtransplantatie. Dit alles gaat duizenden euro’s kosten en deze zijn nergens te verhalen of verzekerd!

Dit alles kreeg Lisa te horen toen ze op Wintersport was en net haar ski’s gestolen waren. Kunnen wel stellen dat het haar niet mee zat.

Ondanks dat er veel inspanning voor nodig is en het een hoop geld kost, is met alle hulp de prognose voor erna wel goed. De kliniek verwacht dat ILex na alles weer als een gezond gelukkig paard verder kan en ermee gewoon weer echt goed wordt.

Daarom nu deze actie voor Ilex en Lisa zodat ze ILex kan laten helpen! Elke euro die je geeft is er 1 dichter naar het streefbedrag. Help jij mee? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
87 donaties
€ 1.310,00
Doel: € 4.000,00
32%

Deze actie is gesloten.