Maak een verschil voor vluchtelingen op Lesbos!

Maak een verschil voor vluchtelingen op Lesbos! | Geld inzamelen
 
 
Ondersteuning voor 1300 vluchtelingen in het dorp Kara Tepe in Lesbos

Waarom deze actie?

Heb jij ooit iets willen betekenen in de vluchtelingen crisis? De nieuwsberichten gezien, je wil graag iets doen maar je weet niet waar je moet beginnen, of waar je de tijd vandaan haalt? Dit is je kans! Draag bij aan het verlichten van het leed van vluchtelingen die vast zitten op het Griekse eiland Lesbos.

Sinds het begin van de Europese vluchtelingen crisis in 2015, heb ik een verschil willen maken in de het leed van deze mensen die gevlucht zijn voor oorlog en conflicten op zoek naar een veilge haven. Gelukkig kwam ik de NGO Because We Carry tegen, die werken teams van vrijwilligers van overal ter wereld werken, om het gevoel van machteloosheid om te zetten in actie met impact.

Wat ga ik doen?

In juli ga ik met zo’n team van vrijwilligers een week het dorp Kara Tepe in Lesbos runnen. Wij maken een verschil in het leven van 1300 vluchtelingen, door het voorbereiden en uitdelen van maaltijden, activiteiten, comfort, gezelschap, een luisterend oor en een glimlach. Een veilige plek om de eerste stappen te zetten naar herstel.

Wil jij ook bijdragen?

Help mij hen te helpen, door jouw donatie achter te laten op deze pagina! (jouw bijdrage gaat volledig naar de lokale organisatie; mijn reiskosten betaal ik zelf)

Dankjewel voor je steun en heel veel liefs!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

8 donaties
€ 325,00
Doel: € 500,00
65%

Deze actie is gesloten.