Maak de politiek transparant

Maak de politiek transparant | Geld inzamelen
 
 
MotieMeter maakt zich hard voor transparantie in de politiek.

Wij, net als menig andere Nederlander, zijn de welbekende praatjes, beloften (en vooral ook de smoesjes waarom deze niet nagekomen worden) binnen het politieke landschap meer dan zat. Als alle verkiezingsprogramma’s gebaseerd waren op de waarheid, hadden we nu een land vol werkende mensen, betaalbare zorg, goed georganiseerde scholen en gevulde portemonnees gehad. Dit is echter niet het geval, want partijen willen zodra de bekende blauwe stoelen in de kamer weer verdeeld zijn, met regelmaat nog wel eens totaal andere plannen uitvoeren.


Dit kan niet meer, dit mag niet meer. MotieMeter zet zich daarom in om te laten zien wat er achter de schermen nu daadwerkelijk gebeurd. Niet iedereen heeft tijd om alle 100 ingediende moties door te spitten, niet iedereen heeft tijd om urenlange stemmingen en debatten te bekijken - daarom zijn wij er. Wij zetten duidelijk op (virtueel, wel bij de tijd blijven) papier wat partijen binnen de kamer stemmen. Komen zij de verkiezingsbeloftes na? Zijn zij wel de partij die jouw stem verdient? Bij ons kun je het allemaal in de gaten houden. Gratis, direct op je tijdlijn.

MotieMeter is compleet onafhankelijk, krijgt geen subsidie en heeft geen sponsor(s). Toch willen wij graag ons platform verspreiden, wij vinden het immers ontzettend belangrijk dat iedereen een keuze kan maken op basis van daden, in plaats van woorden. Hiervoor is promotie nodig, en het zal voor niemand als verassing komen dat dit geld kost. Tot nu toe hebben wij alles uit eigen zak betaald, maar na lang nadenken, hebben we toch besloten een helpende hand (of meerdere handen) niet uit te sluiten. Onze trots gaat natuurlijk niet boven het doel.

Van uw donatie worden advertenties aangeschaft die via social media mensen op de hoogte stellen van ons platform, zodat meer en meer mensen toegang krijgen tot transparante en overzichtelijke politiek. Wij hebben geen specifiek doel voor ogen, alle beetjes helpen! 

Bedankt voor de steun!

Team MotieMeter.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 50,00

Deze actie is gesloten.