Lymfedrainage therapie door Melanoom huidkanker

Lymfedrainage therapie door Melanoom huidkanker | Geld inzamelen
 
 
Inzameling Lymfedrainage therapie n.a.v. Melanoom. Help mij herstellen van de kanker!

Lieve lezers,
Op 3 April is er bij de dermatoloog een moedervlek verwijderd. Ik ging naar het inloopspreekuur bij de dermatoloog en na het zien van de moedervlek was de dermatoloog tot de conclusie gekomen dat ik diezelfde dag nog op de operatie tafel zou liggen om de moedervlek te verwijderen. En dit is dus ook gebeurd. De moedervlek zat op mijn onderbeen en kon dus ineens minder lopen en ging naar huis met een gevoel als het maar goed is! De moedervlek werd op kweek gezet en op 17 april hadden we een afspraak voor de hechtingen verwijderen en de uitslag. Het advies was vooral niet alleen te komen. Dus mijn vriend ging mee naar de uitslag.

Na 2 weken in spanning te hebben gezeten was het dan eindelijk 17 April. Deze dag zal ik nooit vergeten want helaas was het een slechte uitslag; een Melanoom! Kwaadaardige huidkanker.

Er moest een re-excisie plaats vinden van 1 cm rondom het litteken en dit zou met een operatie zijn. Ook werd er geadviseerd om de schildwachtklier te laten verwijderen en op kweek te laten zetten.

Op vrijdag die week was er nog een afspraak met de oncoloog en dat werd dus al bezoek 3 in het ziekenhuis. En achteraf nog lang niet de laatste.

Op 26 april werd ik geopereerd onder narcose op de dagbehandeling. Er zou huid verwijderd worden en 2 lymfeklieren die naar boven waren gekomen tijdens de schidklierscan de dag ervoor. Dit maakte allemaal veel indruk en de nodige spanning voor de operatie.

De operatie was goed gegaan en er waren niet 2 maar 3 lymfeklieren verwijderd. In de avond mocht ik naar huis en was het 2 weken stil zitten aangebroken. Ik moest zo weinig mogelijk spanning zetten op mijn been. De lymfeklieren, bloed en het stuk huid werd op kweek gezet en hier zouden we Dinsdag 8 mei de uitslag van krijgen. Ik had nog niet een erg dikke melanoom dus had hier wel een goed gevoel over.

De genezing met het been verliep erg goed en had hier nagenoeg geen pijn aan. Iets wat ze wel hadden verwacht dus dit was een meevaller. Op 8 mei kregen we de uitslag en die was gelukkig goed. Er waren geen uitzaaingen gevonden. Wel was er op de dag van de uitslag een complicatie waar ik al een paar dagen erg last van had.
Er begon vocht op te hopen in mijn lies. Dit noemen ze een seroom.

En dit is ook de rede waarom ik geld wil inzamelen. Ik heb voor de vochtophoping in mijn lies lymfedrainage fysio therapie nodig. Het lichaam moet uiteindelijk een lymfeklier vinden waar het vocht heen kan en dit kan met de fysio worden gestimuleerd. Helaas ben ik niet verzekerd voor deze fysio. En gaat dit mij 50 euro per behandeling kosten. Dit kan 4 tot 6 weken duren en het liefst zou ze me in elk geval de eerste week bijna elke dag willen zien. Dit kan nu helaas niet, want wij hebben het geld hier niet voor. Ik heb wat tips gehad om het zelf te doen en de fysio hebben we op minimale behandeling gezet. Maar het liefst zou ik toch willen proberen de behandeling wel te doen zoals het hoort en ik goed kan herstellen. Ik heb er veel pijn aan met lopen en het belemmerd me nu. In het ergste geval moeten ze het namelijk weer opensnijden en dat zou nog erger zijn. Daarom zou ik graag 750 euro willen inzamelen zodat ik 15 behandelingen kan doen en het hoop ik snel een weg vind en het open snijden niet nodig is.

We hebben een zware tijd gehad en we zouden het heel erg vinden als we hierdoor ook nog in de schulden komen.

Elke euro voor de behandeling is meegenomen en zou hier heel dankbaar voor zijn. En ik hoop dat ik hier mee toch weer snel verder kan en ons leven kan oppakken zoals het was!

Liefs Amy en RichardEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
35 donaties
€ 930,00
Doel: € 750,00
124%

Deze actie is gesloten.