Love for Lisette

Love for Lisette | Geld inzamelen
 
 
Thuis zal nooit meer hetzelfde zijn....

Afgelopen weekend hebben wij het onwerkelijke en meest verschrikkelijke nieuws gekregen dat onze allemans vriend Stephen is overleden. Stephen, de levensgenieter, was een weekendje met een vriend in Hamburg om het leven te vieren voordat hij zou starten met zijn nieuwe job. Wat een heerlijk vriendenweekendje moest worden is geëindigd in een verschrikkelijke nachtmerrie. Op zaterdagavond is Stephen gevallen en daardoor overleden. 

Hij laat buiten zijn vrienden en familie een geweldige vriendin achter, Lisette. Zij waren echte maatjes, zielsverwanten en beste vrienden. Al 10 jaar lang genoten zij samen enorm van het leven, van biertjes in de kroeg tot samen naar festivals en concerten gaan tot een heerlijke wandeling in de duinen of een enorme chilldag op de bank met een drankje en Netflix. 

Stephen en Lisette verhuisden 5 jaar geleden samen naar Haarlem en maakten daar hun nieuwe thuis. Een thuis dat voor Lisette nooit meer hetzelfde zal zijn.. 

Nu Stephen er niet meer is, betekent dit ook dat Lisette alleen voor alle (huur) kosten moet opdraaien. In deze moeilijke en pittige tijd is dat wel het laatste waar je aan wilt denken, maar wat helaas wel moet om in je fijne vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Om haar hierbij te helpen zijn we deze actie gestart. Want hoe erg is het om naast je allergrootste liefde te verliezen ook je huis uit te moeten, omdat de lasten te zwaar zijn.... Vandaar deze actie! Naast er voor Lisette te zijn zou je haar enorm kunnen helpen door een bijdrage te storten, zodat we er met zijn allen voor kunnen zorgen dat zij zo lang mogelijk in hun geliefde huisje kan blijven wonen. 

Wij hopen met deze actie de huur voor geheel 2019 te kunnen bekostigen, help je mee? 

Veel liefs en enorm bedankt voor je steun! 

Tom, Tessa, Jasper, Roel, Sophie en Miranda Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
440 donaties
€ 24.065,00
Doel: € 20.000,00
120%

Deze actie is gesloten.