Los Caballos Luna Spanje

Los Caballos Luna Spanje | Geld inzamelen
 
 
Vrijwilligerswerk bij Los Caballos Luna Spanje in september!

Mijn naam is Anouk Bonenkamp, 17 jaar oud en momenteel bezig met de studie tot paraveterinair (leerjaar 2). 3 september vertrek ik voor 7 weken als vrijwilliger naar Spanje naar de stichting “Paard in nood Spanje”. Hierbij zal ik de stichting ondersteunen waar nodig.

Hieronder kort een klein stukje dat ik van hun site heb gehaald (www.paardinnoodspanje.nl):
"Paard in Nood Spanje biedt opvang aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan paarden die mishandeld zijn, gedumpt zijn in verlaten stallen, losgelaten in dorpen of langs de snelweg, uitgehongerd en voor dood achtergelaten omdat de eigenaar het onderhoud niet meer kan betalen. Vaak verkeren deze paarden in verschrikkelijke conditie op het moment dat wij er voor de eerste keer mee in aanraking komen."

Stichting paard in nood Spanje is een Nederlandse non profit organisatie die draait op vrijwilligers en donaties. Met hart en ziel steken zij tijd in het redden van verwaarloosde en mishandelde paarden in Spanje. Het streven is om alle paarden een tweede kans te geven. Uiteraard komen hier veel kosten bij kijken zoals: Voer, dierenarts, hoefsmid, transportkosten enz.

Vanaf nu tot 3 sept 2018 start ik hierbij een doneeractie om Paard in nood Spanje financieel te ondersteunen. Elke donatie, groot of klein telt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.