Lopen voor Sem

Lopen voor Sem | Geld inzamelen
 
 
Geef Sem een eerlijke kans in het leven

Lieve familie en vrienden,

Sem Is het zoontje van vrienden van ons. Helaas heeft niet iedereen gelijke kansen in het leven..

Op 15 maart 2016 komt Sem ter wereld,9 weken te vroeg maar al zeer welkom! Echter de blijdschap slaat direct om in angst en grote zorgen voor zowel de ouders als de artsen. Sem moet direct aan de beademing als gevolg van een klaplongetje. De longetjes waren door zijn vroeggeboorte nog niet rijp genoeg.

Uit verder onderzoek blijkt al gauw dat dit niet de enige complicatie is. Sem heeft geen oortjes,4 gaatjes in zijn hart,1 nier, een dubbel duimpje en zijn rug/nekwervels waren niet goed ontwikkeld. De rechterkant van zijn gezichtje lijkt ook niet helemaal goed ontwikkeld wat spieren betreft en zijn kaakje is rechts scheef net zoals de aanleg van zijn tong die niet goed in zijn mond ligt. Echt schrikken!!! De combinatie van complicaties is ingewikkeld dat zelfs de artsen zich afvragen hoe en of ze moeten handelen in geval van reanimatie.

Graag willen wij, Wendy Parijs en Hennie IJpelaar, Sem steunen d.m.v. een mooie donatie. Als prestatie zullen wij met Sem-shirtjes de 80km van de Langstraat lopen. De donatie komt ten goede aan de operaties die Sem nodig heeft, onder andere voor reconstructie van oortjes.

Namens ons, Sem en zijn ouders, hartelijk bedankt!

Henny en Wendy

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 365,00

Deze actie is gesloten.