Lopen voor het Liliane Fonds

Lopen voor het Liliane Fonds | Geld inzamelen
 
 
Naar Santiago de Compostella wandelen voor het Liliane Fonds.

Onze school het Erfgooiers College is in het schooljaar 2015/2016 een project gestart. Het doel van dit project is om in 10 jaar de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella in Spanje te lopen vanaf Le Puy-enVelay in Frankrijk. Dit is in totaal 1500 kilometer. Elk jaar gaat een groepje van 8 leerlingen samen met 2 docenten de uitdaging aan om 150 kilometer van deze route lopen. Wij hopen op deze manier over tien jaar als school de estafette naar Santiago de Compostella te hebben volbracht. Met dit wandelproject ondersteunen we het goede doel: het Liliane Fonds.

Dit is de missie van het Liliane Fonds: bijdragen aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook kinderen met een handicap die opgroeien in extreme armoede, al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker. https://www.lilianefonds.nl/

Dit jaar beginnen we in Saint-Come-d'Olt en eindigen we in Cajarc.
 
Wij zijn op dit moment al druk bezig met de voorbereidingen voor de wandeltocht van 2017. Een deel van het geld dat voor de reis nodig is wordt door de meelopende leerlingen zelf betaald. Het andere deel proberen we op te halen door sponsoring.
De helft van het opgehaalde sponsorgeld wordt gebruikt om een deel van de reis van te betalen. Het gaat dan om bijvoorbeeld vervoerskosten en kosten voor overnachtingen in eenvoudige herbergen. De andere helft van het door ons opgehaalde geld doneren wij aan het Liliane Fonds. Na de wandeltocht van de eerste groep kon een bedrag van ruim € 2.600,- worden overgemaakt aan het Liliane Fonds.

Wij hebben ook een social media account: 

Instagram: erfgooiers_santiago

Facebook: Erfgooiers SantiagoEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 270,00
Doel: € 4.000,00
6%

Deze actie is gesloten.