Look Good Feel Better Beauty College

Look Good Feel Better Beauty College | Geld inzamelen
 
 
Look Good... Feel Better, helping woman with cancer

Als school, het Beauty College in Utrecht, organiseren wij ieder schooljaar een goededoelendag. Wij zamelen dan met iedere klas geld in voor een gezamenlijk goed doel en dit schooljaar is dat 'Look Good… Feel Better'. 

 

Als je gezond bent, geldt dat een goed verzorgd uiterlijk meer zelfvertrouwen geeft. Dat is zeker ook zo als je ziek bent. Kanker en behandelingen hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Hoewel het veelal om tijdelijke veranderingen gaat, is de impact groot voor degene die het overkomt. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor iemand betekenen. Want als je er goed uitziet, voel je je vaak ook beter! Stichting Look Good...Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn. Look Good…Feel Better informeert en adviseert patiënten, professionals en publiek op een positieve en praktische manier over uiterlijke verzorging bij kanker. Het gaat om een niet-medisch, productneutraal programma.

 

Wil jij ons helpen met het steunen van dit goede doel en een donatie doen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

9 donaties
€ 150,00

Deze actie is gesloten.